Yardım Metin2 kemer slotuna girmiyor

• Konuyu açan Konuyu açan chylnoth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 197
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
.../root/inwentorywindow.py dosyasında " ## Equipment Slot " altında EquipmentSlotlar var. {"index":EQUIPMENT_START_INDEX+0, "x":39, "y":37, "width":32, "height":64}, 0,1,2,3,4,5 olarak gidiyor. Muhtemelen orada kemer slotun yorum satırına çevrilmiştir. Kontrol edebilirsin. Slot görünmediği için sendeki olay oluyor

Çok yüksek ihtimalle Client SRC dosyalarında eklediğin sıralamaları yanlış yaptın. Weapon Costume'de bundan önceki fileste ben de aynısını yaşamıştım. Sonra o sıralamaları düzeltince düzeldi.

Çok yüksek ihtimalle Client SRC dosyalarında eklediğin sıralamaları yanlış yaptın. Weapon Costume'de bundan önceki fileste ben de aynısını yaşamıştım. Sonra o sıralamaları düzeltince düzeldi.
evet weapon costume yapınca bozuldu nasıl çözdün onu peki sıralamayı nasıl düzelticem

Wear sıralamasını kontrol et (client-game) sonra gametype.h bak

Mesela mantık şöyle

WEAR_A = 20,
WEAR_COSTUME_BODY,
WEAR_COSTUME_WEAPON,

int costume_start = WEAR_A;

int costume_body = costume_start + 1
int costume_weapon = costume_start + 2

Bu sadece örnek yani anlaman açısından verdim.

Son düzenleme:
burayı böyle yaptım başka nereyi değiştrimem gerekiyor şunu anlamadım mesela 24 yazıyoruz ama gametype de böyle sayılar yok neye göre anlıyacağım

1732733681776.webp

burayı böyle yaptım başka nereyi değiştrimem gerekiyor şunu anlamadım mesela 24 yazıyoruz ama gametype de böyle sayılar yok neye göre anlıyacağım

20318 eklentisini görüntüle
Bu sıralamanın aynı şekilde client tarafında da aynı mı ona bak eğer burası client ise lenght.h tarafına bak. Eğer aynı ise gametype.h problem var. Çünkü kemer metin2 nin kendi altyapısında var olan bir sistem. Yeni bir wear eklediğin için gametype.h de bu sıralamaya göre wear almayı yapamazsan bu sorun oluşur. (sorunun oluşumuna sebep vereceklerden bu 1 tanesi)

20318 eklentisini görüntüle
İlk mesajımda örneğini verdim neye göre ayarlayacağım cümlene ithafen. Bende bayağıdır wear eklemiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam mantık böyleydi. Orayı burayı kıurcalamaktan unutuyorum. 🤣🤣

Geri