- Ticaret Puanı
- 0
Herkese hayırlı günler arkadaşlar bu işte yeniyim bir sorum olacaktı bilişimlerle çalışan herkesin bir şikayeti var nerdeyse kiminin sunucusu kapanıyor kiminin çöküyor kimi oyuna giremiyor kiminin askıya alınıyor kimisi 900kusur oyuncuya ulaşınca saldırıya uğruyorsun denilip başka bilişimden sunucu ayarlatiliyor bilmem birşey şifreleri isteniyor bilişim tarafından adamın yazdigini söylüyorum kısacası birşeyler oluyor ben bilişimden mt2 almak yerine sunucu kiralamak istiyorum sıfırdan öğrenip kendim yapmak istiyorum veya files satın almak istiyorum ancak merak ettiğim şey şu kendim sunucu kiraladigim zaman bu tarz sorunları yasayabilir miyim yarın birgün sunucunun kapanma ihtimali varmıdır çünkü reklam bütçesi olsun filesler olsun ben birseye ciddi yatırım yapmayı düşünüyorum yarın birgün server sunucu kapanma olurmu benim sunucularima oyunuma başkalarının ulaşmasını birşeyler yapmasını istemiyorum yarın birgün sunucum serverim kapanmasını istemiyorum yatırımlarımin emeklerimin heba olmasını istemiyorum sunucu satın almayı da düşündüm ancak internet hızım yetersiz kalır dediler ve elektrikler gittiginde jenarator falan lazımmış almak yerine kiralayabilirsin sorun yasamazsin dediler ben sorun yaşar mıyım sunucuma bilisimlerde olduğu gibi müdahale edebilirler mi kiralasam sunucu nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilişimlerle çalışmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim. Bu arada (sunucu kiralamaktan bahsediyorum) bilisimlerden Metin2 sunucusu kiralamaktan değil.