dump_proto bu hatayı veriyor bunun yerne başka bi program varmı bildiğinizitem_proto'yu açmak için mi kapatmak için mi?
dünden beri eklemedigim indirmedigim program kalmadı gezmedigim internet sayfası izlemedigim video kalmadı ama bir türlü çözemedim ne yapıcam hiç bilmiyorumBilgisayarınızda eksik bi program mı yüklü? 0x000'lı hata veriyor. Onu bi aratın internetten.
milat2 nin filesi reis 40 k sanırımaynı hatayı bende win 10 da alıyordum ama bağdaştırıcı uyumsuzluğu yüzünden win 7 ye geçince düzeldi. Hangi filesi kullanıyorsanız belirtin belki o zaman yardımcı olabiliriz
Hatırladıkça gülüyorum ya@Elisia sanırım siz srcleri incelemiştiniz hatta fake metin taşları ile ilgili argolu bir satır hakkında tartışmıştık sizde hala dosyalar mevcut ise bakabilir misiniz dump_protosu içerikte var mı diye ?
Knk yeni gördüm mesajını. Hemen bakıyorum.@Elisia sanırım siz srcleri incelemiştiniz hatta fake metin taşları ile ilgili argolu bir satır hakkında tartışmıştık sizde hala dosyalar mevcut ise bakabilir misiniz dump_protosu içerikte var mı diye ?
Teşekkürler , onun kullandığı dump_protoda çalışıyordu ama win10 uyumluluk sorunu vardı. Sadece 10 da hata veriyordu 7 de çalıştırdımKnk yeni gördüm mesajını. Hemen bakıyorum.
Olmadı denedim tüm herşeyi yüksek dpi ayarını denedim uyumluluk win7,win xp service pack 3, net framework 4.7.1 kurdum hala aynıUyumluluk modunu win7 yaparsan çalışır.
reis rica etsem win10 güvenlik duvarın acıkmı kapalımı ayarları nasıl bilgi verirmisin olmuyor hayla 00 hatası alıyorumBu benim attığımı ben win10 da çalıştırıyorum.