Yardım Metin2 Damage İşlememe

• Konuyu açan Konuyu açan chylnoth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 19
  • Gösterim Gösterim 160
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

chylnoth

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Damage sınırını arttırdım fakat bazen işlemiyor metinlere bazen işliyor bazen hasar düşüyor nasıl çözebilirim

Son düzenleme:
Damage sınırını arttırdım fakat bazen işlemiyor metinlere bazen işliyor bazen hasar düşüyor nasıl çözebilirim

Hasar belirlenen limitin üstüne çıkıp - ye düşüyordur bu sebeple işlemiyordur örn BYTE sınırı 255'dir 255 üstü vurursa - ye düşer ve hasar işlemez hasar limitini hangi veri tipiyle belirlediğin ve ayarladığın hasar önem taşıyor.

Sorun hala devam etmekte elinde sunucunun damage sistemini int den nasıl long long a çekebileceğim hakkında bir bilgisi olan varmı?

Hatanın kaynağını belirtmeden çözüm arıyorsun hocam, bu hatanın sebebi düzgünce veri tiplerini yükseltememişsindir. Hem game hem client taraflı çok fazla değişkeni güncellemen lazım, game kısmını vs code veya visual studio ile açıp hasar ile alakalı her kısmı gözden geçir. iAtk gibi ve buna bağlı olarak mob hpsinide güncellemen gerekiyordu galiba.

Ayrıca bu hasar yükseltmedeki mantık ne

Ha mobun canını 100000 yapmışsın hasarı 500000 çıkarmışsın ha mobun canını 1000 yapmışsın hasarı 5000 çıkarmışsın mantık ne maksat göz boyamak mı. 🤣

Ayrıca bu hasar yükseltmedeki mantık ne

Ha mobun canını 100000 yapmışsın hasarı 500000 çıkarmışsın ha mobun canını 1000 yapmışsın hasarı 5000 çıkarmışsın mantık ne maksat göz boyamak mı. 🤣
55 120 sunuculardaki gibi kt S hasar yapmak için. Bir kere uğraştım değiştirdim de çok fazla yerde değişiklik gerekiyor. %d -> %lld değişikliğine kadar her kısmı değiştirmesi lazım. Gözden kaçırılabiliyor.

Geri