buldukları tam işine yaramamış o yüzden açmış anladığım kadarıyla o yüzden gerek yok bence kapatılmasına.Birden fazla aynı konuyu açmışsınız. Konu kapatılmalı.
iki sorunda farklı bu konudaki sorun damage limitini arttırdım ama bazen işliyor bazen işlemiyor bazen hasar 2t vururken 50k vuruyor bazen vurmuyorbuldukları tam işine yaramamış o yüzden açmış anladığım kadarıyla o yüzden gerek yok bence kapatılmasına.
Sana özelden mesaj yolladım bence sorular icin ordan yazmak daha mantıklı burası yoksa 2 3 sayfa olur boş boş gerek yokMobların canını yükseltme gibi birşey yaptın mı sorarak gidelim bakalım sınavı çözebilecek miyiz.
Teldeyim zaten pcde olsam birde eklediğin sistemi görsem daha kolay olurdu da işten geldim yorgunumSana özelden mesaj yolladım bence sorular icin ordan yazmak daha mantıklı burası yoksa 2 3 sayfa olur boş boş gerek yok
Damage sınırını arttırdım fakat bazen işlemiyor metinlere bazen işliyor bazen hasar düşüyor nasıl çözebilirim
long long yaptım hasar tipini sonra böyle olduHasar belirlenen limitin üstüne çıkıp - ye düşüyordur bu sebeple işlemiyordur örn BYTE sınırı 255'dir 255 üstü vurursa - ye düşer ve hasar işlemez hasar limitini hangi veri tipiyle belirlediğin ve ayarladığın hasar önem taşıyor.
Yinede hasarların long long limitini aşıyor olabilir limit aşımında 0 vururlong long yaptım hasar tipini sonra böyle oldu
Bazen hic vurmuyor ondan kaynaklımi acaba çözümü nu bilen varmıYinede hasarların long long limitini aşıyor olabilir limit aşımında 0 vurur
Kanka sen sadece clientsource tarafında yapmışsın game tarafında hiçbir değişimin yok. Bana attığın kodlardaBazen hic vurmuyor ondan kaynaklımi acaba çözümü nu bilen varmı
Game taraflı bulamadım ki internette dediğim gibi varsa internette bununla ilgili bir bilgi atarsanız sevinirimKanka sen sadece clientsource tarafında yapmışsın game tarafında hiçbir değişimin yok. Bana attığın kodlarda
Kanka hesaplamaların döndüğü yeri yapmadan olur muGame taraflı bulamadım ki internette dediğim gibi varsa internette bununla ilgili bir bilgi atarsanız sevinirim
battle.cpp char_battle.cpp SendDamagePacket ile giden dam paket.h(client-server) struct içindeki dam belki de daha niceleri.Sorun hala devam etmekte elinde sunucunun damage sistemini int den nasıl long long a çekebileceğim hakkında bir bilgisi olan varmı?
55 120 sunuculardaki gibi kt S hasar yapmak için. Bir kere uğraştım değiştirdim de çok fazla yerde değişiklik gerekiyor. %d -> %lld değişikliğine kadar her kısmı değiştirmesi lazım. Gözden kaçırılabiliyor.Ayrıca bu hasar yükseltmedeki mantık ne
Ha mobun canını 100000 yapmışsın hasarı 500000 çıkarmışsın ha mobun canını 1000 yapmışsın hasarı 5000 çıkarmışsın mantık ne maksat göz boyamak mı.