hasanmacit UsProject / discord: hasanmacit Süper Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.589 Çözümler 193 Beğeni 4.288 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 Pazartesi 20:30 #1 sadece clienti 64 bite çekip server tarafını 32 bitte bıraksak ne gibi sorunlar yaşarız?
hasanmacit UsProject / discord: hasanmacit Süper Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.589 Çözümler 193 Beğeni 4.288 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 Dün 20:15 #21 Kaiser demiş ki: @hasanmacit bana diyor sen üzerine alınma Hepsini görmek için tıklayın... tamda linç edecek küfürlerle dolu yorum atıyordum ki senin bildirimi görüp sildim Upvote 0 Downvote
Kaiser demiş ki: @hasanmacit bana diyor sen üzerine alınma Hepsini görmek için tıklayın... tamda linç edecek küfürlerle dolu yorum atıyordum ki senin bildirimi görüp sildim
MT2Dev Cplusplus Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 462 Çözümler 35 Beğeni 950 Puan 924 Ticaret Puanı 0 Dün 23:49 #22 Kaiser demiş ki: @hasanmacit bana diyor sen üzerine alınma Hepsini görmek için tıklayın... hasanmacit demiş ki: tamda linç edecek küfürlerle dolu yorum atıyordum ki senin bildirimi görüp sildim Hepsini görmek için tıklayın... Bu konuya bir yorum daha yaparsam eğer sonraki yorumda Taksim meydanında sallanmaya doğru gidiyorum gibi bir hissiyata kapıldım. Upvote 0 Downvote
Kaiser demiş ki: @hasanmacit bana diyor sen üzerine alınma Hepsini görmek için tıklayın... hasanmacit demiş ki: tamda linç edecek küfürlerle dolu yorum atıyordum ki senin bildirimi görüp sildim Hepsini görmek için tıklayın... Bu konuya bir yorum daha yaparsam eğer sonraki yorumda Taksim meydanında sallanmaya doğru gidiyorum gibi bir hissiyata kapıldım.