Metin ve Boss kestikçe özellik veren item sistemi- Metin & Boss Hunter System

@TheAdmin33
1. metin geç patlayınca 2 kere sayma olayı var sanırım.
2. metin kesince boss tılsımına da sayıyor. bu olay boss kesince olmuyor.
@Kaiser

IsBoss() sorgusu tanımlamanı düzenle sorguda IsMonster() olmassa metinide bossdan sayıyor paylaştığım dosyada bu şekilde
Benden kaynaklı değil eksik eklemişsin

Son düzenleme:
Eklememe rağmen bu hatayı alıyom
1698077958284.webp

Öneri: verdiği özellikleri ve kesilmesi gereken slot sayısını ayırmak daha güzel olabilir ve 3. item de canavar olarak eklenebilir

10 metin kesmekle 10 patron kesmenin verdiği özellik aynı olmaması gerek bence

Öneri: verdiği özellikleri ve kesilmesi gereken slot sayısını ayırmak daha güzel olabilir ve 3. item de canavar olarak eklenebilir

10 metin kesmekle 10 patron kesmenin verdiği özellik aynı olmaması gerek bence
Önünde hazır şablon var bakarak yapmak istediğini çok rahat bir şekilde yapabilirsin.illa benden bir şeyler beklemen gerekmiyor :)

Paylaşım için teşekkürler, boss ve metin hunter level limitleri ayrılabilir. Çünkü 5 metin kesince level atlaması çok kolay level limiti 1000 civarına çekersekte bu sefer insanların 1000 boss kesmesi zor olabilir. Ondan kaynaklı boss ve metin hunter level limitleri ayrılınca bu sistemin tadından yenmeyeceğini düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler, boss ve metin hunter level limitleri ayrılabilir. Çünkü 5 metin kesince level atlaması çok kolay level limiti 1000 civarına çekersekte bu sefer insanların 1000 boss kesmesi zor olabilir. Ondan kaynaklı boss ve metin hunter level limitleri ayrılınca bu sistemin tadından yenmeyeceğini düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler.
Bunu düzenledim İSTEYEN OLURSA DÜZENLEDİĞİMİ PAYLAŞIRIM. Örnek metinde 1 level atlaması için 300 tane metin kesmek gerekiyor bossta 1 level atlaması için 30 boss kesmek gerekiyor.

Gördüm teşekkürler fakat görmeden önce düzenlemiştim :D

Geri