bulabildiğin en son sürümünü kullan5.8 warezdeyken 4.9 kullanacak değiliz herhalde.
sürüm yükseldikçe martynin özelleştirdiği kodlar da artıyor o yüzden eklemede sıkıntılar yaşanabiliyor. ama fixler de artıyorsende haklısın bu soruyu sorma sebebim kullanan arkadaşlar sistem ekleyemiyoruz işte kod eksikleri felan var diyenler olduğu için sordum
![]()
5.9 Kullanabilirsinsürüm yükseldikçe martynin özelleştirdiği kodlar da artıyor o yüzden eklemede sıkıntılar yaşanabiliyor. ama fixler de artıyor![]()
nereden bulup kullanayım5.9 Kullanabilirsin![]()
Bu bana bi laf mıydı macitbulabildiğin en son sürümünü kullan5.8 warezdeyken 4.9 kullanacak değiliz herhalde.
5.8e bende kod ekleyemesem ve 5.7ye ekleyebiliyor olsam bende 5.7 öneririmBen nerdeyse uzun süre hiç mart kullanmadım ama kullananlardan aldığım tüm tavsiyeler 5.7 üzerine 5.8de özelleştirdiği yerler var o yüzden güzel değil demişlerdi. Kullanımı kolay olarak 5.7 önermişlerdi nereler farklı bilmiyorum açıkcası martyin srclerini pek bilmiyorum sadece usr/game kısmının farklı olduğunu biliyorum sadece istersen bi karşılaştır neler farklı diye ama bana önerileri hep 5.8 yerine 5.7 idi, 5.7 daha stabil ve kullanışlı diyolardı
5.8e bende kod ekleyemesem ve 5.7ye ekleyebiliyor olsam bende 5.7 öneririm![]()
Bir süre filesi düzenliyorsun sistemler ekleyip kaldırıyorsun sonra üst sürümü warez oluyor kötü hissettiriyorKarşılaştırarak farkları bulmaya çalışıyorsun kod bilgin yetmediği için eksik kalıyor bu duruma çözüm var mı
![]()
Galiba olabilr,5.8e bende kod ekleyemesem ve 5.7ye ekleyebiliyor olsam bende 5.7 öneririm![]()
Aslında sen sorununa çözümü kendin vermişsin. Kod bilgin yetmiyosa geliştirirken bi yandan da c++ çalışsan bi süre sonra bilginde yetecek aslında.Bir süre filesi düzenliyorsun sistemler ekleyip kaldırıyorsun sonra üst sürümü warez oluyor kötü hissettiriyorKarşılaştırarak farkları bulmaya çalışıyorsun kod bilgin yetmediği için eksik kalıyor bu duruma çözüm var mı
![]()
Galiba olabilr,
Ne farkları var. Dediğim gibi bir farkı yok dimi az çok fix fazlalıkları vardır diye düşünüyorum.
Aslında sen sorununa çözümü kendin vermişsin. Kod bilgin yetmiyosa geliştirirken bi yandan da c++ çalışsan bi süre sonra bilginde yetecek aslında.
Link atarmısın warezi varsa incelemek istiyorum. Ya da direk kendi satış konusuda olur.Mitachi'ye geçmeyi düşünüyorum ben, sen de düşün onu bi istersen
Bulursanız bana da atarsanız sevinirim hocam.Link atarmısın warezi varsa incelemek istiyorum. Ya da direk kendi satış konusuda olur.
Link atarmısın warezi varsa incelemek istiyorum. Ya da direk kendi satış konusuda olur.