Z zodiac160 Üye Üye Mesaj 87 Çözümler 3 Beğeni 35 Puan 419 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:47 #1 Bugün gün içerisinde fark ettim. Martysama'nın sitesinde files çalışmaları kapatılmış discord sunucusu kapatılmış. Artık bu işlerden geri mi çekildi ?
Bugün gün içerisinde fark ettim. Martysama'nın sitesinde files çalışmaları kapatılmış discord sunucusu kapatılmış. Artık bu işlerden geri mi çekildi ?
MEKA Discord: mekaprojects Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Mesaj 2.911 Çözümler 304 Beğeni 2.189 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 Bugün: 18:06 #2 Hayır geri çekilmedi discord sunucusu açık. Şu konuyu inceleyebilirsin. Yardım - Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları
Hayır geri çekilmedi discord sunucusu açık. Şu konuyu inceleyebilirsin. Yardım - Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları
Z zodiac160 Üye Üye Mesaj 87 Çözümler 3 Beğeni 35 Puan 419 Ticaret Puanı 0 49 dakika önce #3 MEKA demiş ki: Hayır geri çekilmedi discord sunucusu açık. Şu konuyu inceleyebilirsin. Yardım - Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim durumu şimdi anladım
MEKA demiş ki: Hayır geri çekilmedi discord sunucusu açık. Şu konuyu inceleyebilirsin. Yardım - Vegas Marty Dracarys sitelerini kapamaları Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim durumu şimdi anladım