Çözüldü MartySama 5.8 Proto Düzenleme Hakkında & Mysql2Proto

• Konuyu açan Konuyu açan DarkNight
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 36
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

DarkNight

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Normalde protoyu hep txt taraflı düzenlemeye alıştığım için bu düzene ayak uydurmak da biraz zorluk ve yabancılık yaşıyorum.
Hislerimi bütünüyle tarif edebilmek adına da sizlere şu şarkıyı bırakıyorum :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Şöyle izah edeyim durumu, locale içerisinde bulunan item_proto ve mob_proto dosyalarını Zone-Archiver ile açtığım zaman proto dosyaları .xml uzantılı olarak geliyor,
bende burada tam anlamıyla fonksiyonel çalışabileceğimi düşünmüyorum. item names ve item proto txt diye ayıklamak mümkün mü bilemiyorum öyle daha kolay gibi geliyor. Belki de alışkanlıkla alakalı.

Locale içerisine Mysql2Proto dosyasını atıp, sunucu mysql bilgilerine göre düzenleme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra, mysql tablosunda örnek vermem gerekirse şu düzenlemeyi yapıyorum;

-71124 (Beyaz Aslan) bineğinin applytype değerlerine vs bakıyorum hp efsunu 1000 tanımlanmış olarak gözüküyor, program mantığını test etmek amacıyla bunu 500 e çekiyorum, clienti kapatıyorum, locale içerisine attığım Mysql2Proto_Pack.bat dosyasını çalıştırarak mysql tablosunda yaptığım düzenlemeyi pack taraflı uyarlasın diye çalıştırıyorum. Oyuna girip reload p çektiğimde item süresinin değiştiğini ancak itemin ismi veya verdiğim bonus değerinin değiştiğini göremiyorum. Eksik olan, atladığım konu ne idrak edemiyorum, yardımcı olabilecek arkadaşların değerli vakitlerinden bir kaç dakika ayırmalarını rica ediyorum.

Sevgiler.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri