Çözüldü Martysama 5.4 paket hatası

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

YunusEmreOfficial

yedmedya.com.tr
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
2
Merhaba arkadaşlar,
Kendi konumdaki mob targeti ekledim marty sama 5.4 var elimde 10.6 mariadbli.
Sorunsuz ekledim oyunda da gösteriyo ama soru işaretine basınca oyundan atıyo ve ilk girişe gönderiyo sadece beni değil tüm oyuncuları gönderiyor. Syser olarak pack tarflı yok kanallarda var sadece. Oda eklediğim paketden kaynaklı olarak gösteriyo oyunda da ekranı açılıyo ama hiç bi item göstermiyor sonra tak ilk girişe atıyo. Sadece benim sistemi mi değil başka sistemlerde denedim hepsinde aynı soru işaretine basınca girişe atıyo ama oyun açık. Header hatası veriyo acaba marty fileslerde başka bişeymi yapmak lazım. Çünkü başka bi filese eklediğimde bir sorun görünmüyor.

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Jan 26 19:14:48 :: Process: UNKNOWN HEADER: 151, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 1, fd: 17

Çözüm
Hocam sorunun çözüme kavuşmadıysa eğer any at yardımcı olayım
Çok teşekkür ederim. Sorun birbiriyle çakışıyomuş benzer kodları kullanıyolar. O yüzden sürekli hata alıyo muşum. Tüm sistemleri kaldırdım ve eklerken birbirine uyarlayarak ekledim sorun çözüldü. 2 sistemde sorunsuz çalışıyor şuan.

Yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 😇

IMG-20250127-WA0001.webp
Paketlerde bi uyuşmazlık var birbirine eşit olduğundan emin ol. Eklediğin fonksiyon numarasının o kategory içinde başka bir tane daha olmadığından emin ol.

Paketlerde bi uyuşmazlık var birbirine eşit olduğundan emin ol. Eklediğin fonksiyon numarasının o kategory içinde başka bir tane daha olmadığından emin ol.
kontrol ettim hocam başka yok 1 tane var.

#define WJ_SHOW_MOB_INFO
#ifdef WJ_SHOW_MOB_INFO
#define ENABLE_SHOW_MOBAIFLAG
#define ENABLE_SHOW_MOBLEVEL
#endif

Şöyle birşey eklenmiş. Acaba bunla çakışıyo olabilrmi kodları farklı ama.

Make sure that the packet numbers in the source server's packet.h file match the packet numbers in the client's packet.h file.

#define WJ_SHOW_MOB_INFO
#ifdef WJ_SHOW_MOB_INFO
#endif

If you have another copy of any source, disassemble the system from it or change the system or make sure to install the source client and server packages for packet.h.

2 kısımdaki paketleride aynı numara yaptım derledim ama yok yine aynı, önceki sistemi kapatıp deniyorum bakalım çakışıyolarmı diye çok garip hiç bi hata yok ama böyle bir sorunu var nedense

#define WJ_SHOW_MOB_INFO
#ifdef WJ_SHOW_MOB_INFO
#endif

Bence sistem ekli zaten ama yine de sen bilirsin.
#define WJ_SHOW_MOB_INFO Bunu tüm sourcende arat bi kontrol et source taraflı ekli olup Python taraflı ekli değil muhtemelen. yedeklerini geri atıp Python tarafında sadece ekleme yap.

2 kısımdaki paketleride aynı numara yaptım derledim ama yok yine aynı, önceki sistemi kapatıp deniyorum bakalım çakışıyolarmı diye çok garip hiç bi hata yok ama böyle bir sorunu var nedense
I faced a problem like this while installing the offline shop system and a friend told me that the problem was in the file encoding and I tried hard to solve the problem but I couldn’t, so I tell you to disassemble the system from any other source or change the system completely and install another system

Bence sistem ekli zaten ama yine de sen bilirsin.
#define WJ_SHOW_MOB_INFO Bunu tüm sourcende arat bi kontrol et source taraflı ekli olup Python taraflı ekli değil muhtemelen. yedeklerini geri atıp Python tarafında sadece ekleme yap.
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
        if app.WJ_SHOW_MOB_INFO:
            self.showMobInfoButtonList[0].SetToggleUpEvent(self.__OnClickShowMobLevelButton)
            self.showMobInfoButtonList[0].SetToggleDownEvent(self.__OnClickShowMobLevelButton)
            self.showMobInfoButtonList[1].SetToggleUpEvent(self.__OnClickShowMobAIFlagButton)
            self.showMobInfoButtonList[1].SetToggleDownEvent(self.__OnClickShowMobAIFlagButton)

onun pack tarafı böyle sadece level ve flag eklenmiş src tarflıda böyle hatta onu kapattım öyle denedim yine aynı oyundan atıyo

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
        if app.WJ_SHOW_MOB_INFO:
            self.showMobInfoButtonList[0].SetToggleUpEvent(self.__OnClickShowMobLevelButton)
            self.showMobInfoButtonList[0].SetToggleDownEvent(self.__OnClickShowMobLevelButton)
            self.showMobInfoButtonList[1].SetToggleUpEvent(self.__OnClickShowMobAIFlagButton)
            self.showMobInfoButtonList[1].SetToggleDownEvent(self.__OnClickShowMobAIFlagButton)

onun pack tarafı böyle sadece level ve flag eklenmiş src tarflıda böyle hatta onu kapattım öyle denedim yine aynı oyundan atıyo
Hocam pack tarafı değil source tarafında sonradan eklediğin mob target infoyu kaldır sadece pack tarafına eklemeni yap

packet_info.cpp içerisine eklemeyi yaptın mı ?

Çok teşekkür ederim. Sorun birbiriyle çakışıyomuş benzer kodları kullanıyolar. O yüzden sürekli hata alıyo muşum. Tüm sistemleri kaldırdım ve eklerken birbirine uyarlayarak ekledim sorun çözüldü. 2 sistemde sorunsuz çalışıyor şuan.

Yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 😇

IMG-20250127-WA0001.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MCB
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri