Yardım Marty 5.8 BSD > Windows SF Uyarlama

• Konuyu açan Konuyu açan wiedals21
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 28
  • Gösterim Gösterim 290
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

wiedals21

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese hayırlı günler,

Kaptanyosun'un paylaşmış olduğu windows server files'e marty 5.8'i uyarlayabilecek bu konuda yardımcı olup yol gösterecek birisi var mı ?

Kod bilgim az olduğu için fixler ile uğraşmak istemiyorum hazır fixleri windows'a uyarlayıp ilerlemek istiyorum.

Sql dosyalarından kaynaklı olabilir martynin kendi full dosyalarinda sqllar yoktu başka marty filesinkini yukledim oyuna giirdim ama bu tarz sorunlar var işte marketten aldigim itemler bedava geliyor envanterde ki param eksilmiyor ayni kaliyor

Elinde hazır sorunsuz windows hali olan varsa paylaşabilir mi acaba ? Yoksada ben toparlamaya calısicam yada komple bu işden vazgecicem nsnsjs

Ya normalde var marty5.8 windows hali ama işte bulmak mesele kaptanyosunun windows düzeni daha iyi oldugu için onun düzenine uyarlamak istedim

Uyarlamak ile olmuyor bu iş galiba sıfırdan fixleri ve sistemleri eklemek gerekli çünkü baya hatalar meydana geliyor sorunsuz build alıp oyuna girdim ama sorunlar çıktı ilgilenip bakmak isteyen mesaj atabilir

Uyarlamak ile olmuyor bu iş galiba sıfırdan fixleri ve sistemleri eklemek gerekli çünkü baya hatalar meydana geliyor sorunsuz build alıp oyuna girdim ama sorunlar çıktı ilgilenip bakmak isteyen mesaj atabilir
sql ile alakalı yazmışsınız sıfır sql dosyalarını navicattan atıp denediniz mi

Geri