Pek fazla uğraşmıyorum maalesefbana discord adresini verebilme şansın varmı biraz paslaşırız
Pek fazla uğraşmıyorum maalesefbana discord adresini verebilme şansın varmı biraz paslaşırız
hocam nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunipyi değiştirdikten sonra build alıp gameyi atman lazım game başlamıyo
discord'dan ekle yardımcı olayım sana canyorulmaz16262 eklentisini görüntüle
syslog dosyası bu şekilde
buradaki i3cnin paylaşmadan önceki paylaşılan versiyonu yanılmıyorsam. ekstra fark var mı bakmak için winmerge kullanabilirsin.Xforumda paylaşılan ile buradaki fark nedir ?
fark fazlasıyla var otomatik av çalışıyor burada gr2 sistemide açlışıyorburadaki i3cnin paylaşmadan önceki paylaşılan versiyonu yanılmıyorsam. ekstra fark var mı bakmak için winmerge kullanabilirsin.
demekki i3c bozmuş burdan devamfark fazlasıyla var otomatik av çalışıyor burada gr2 sistemide açlışıyor
yüksek ihtimalle bir çok sistemi değiştirmiş. denedim bizzat karşılaştırdım.demekki i3c bozmuş burdan devam
discord'dan ekle yardımcı olayım sana canyorulmaz
i3c kim tanımam etmem. ama kimse kendi dosyalarını tam warezlemez yani cidden paylaşma niyetinde değilse.yüksek ihtimalle bir çok sistemi değiştirmiş. denedim bizzat karşılaştırdım.
biyologda bir sorun yokfiles kuran birisi varsa rica etsem biyolog sistemi çalışıyormu çalışmıyormu kontrol edebilirmi lütfen.
Bu işe yeni yeni başlıyorsan forumda biraz araştırma yaptıktan sonra bu filesi kurmanı öneririm0419 06:03:00796 :: ============================================================================================================
0419 06:03:00796 :: Abort!!!!
0419 06:03:00797 ::
system.py(line:267) RunMainScript
system.py(line:228) execfile
prototype.py(line:3) <module>
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
localeInfo.py(line:201) <module>
localeInfo.py(line:162) LoadLocaleFile
Run - <type 'exceptions.UnboundLocalError'>:local variable 'lines' referenced before assignment
0419 06:03:00807 :: ============================================================================================================
0419 06:03:00807 :: Abort!!!!
filesi olduğu gibi kurdum fakat böyle bir hata alıyorum çözümü nedir acaba?
locale ve rootu epack32 ile kapatmayı deneyin pml ile kapatıyorsanız bazen nedensiz bir şekilde o hataya yol açabiliyor.hocam bu fileste bazı kanatlar .gr2 ler gözükmüyor ne yaptıysam düzeltemedim sildim tekrar ekledim benmi yanlış ekliyorum yoksa anlamadım bir yardımcı olurmusunuz. itemlist.txt , itemproto,item names, itemscale yi editledim dosya konumları doğru ama kanat gözükmüyor
teşekkür ederim reis bide birşey soracağım bu filesin battle pass sökülmüş galiba kalıntıları var eklenmiş src pack varmıdır sende battle pass kalıntısı olmasa ekleyecem bir şekilde ama bana çok sıkıntı çıkartır uzman değilim çünkü bu işlerdelocale ve rootu epack32 ile kapatmayı deneyin pml ile kapatıyorsanız bazen nedensiz bir şekilde o hataya yol açabiliyor.