reload z çekKader Çarkı sistemine player üzerinden item ekliyorum ama oyuna yansımıyor bilgin varmı acaba sistem falan mı eksik ben mi bir yanlış yapıyorum @themanji
kral savaş bileti için birşey demedin yardımcı olacakmısın onun içinreload z çek
fileste savaş bileti yokkral savaş bileti için birşey demedin yardımcı olacakmısın onun için
fileste savaş bileti yok
dediğim gibi o battlepass zaten sorunlu kalıntıları olsada sistem yokLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
ui içinde klasörü ve resimleri varda src den kaldırmışlar sanırım
hatta
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
bu bp
anladım teşekkürlerdediğim gibi o battlepass zaten sorunlu kalıntıları olsada sistem yok
Benim farkettiğim oyun seçeneklerinden optimizasyon açık ise böyle yapıyor kapatıp bir dene istersenModerarated NPC sistemi client tarafında anlık fps drop girmesine sebep oluyor bunun sebebini bilen veya çözümünü paylaşabilecek var mı ? ( Çok bir numarası yok aslında ama hoş duruor kaldırılabilirde )
Benim farkettiğim oyun seçeneklerinden optimizasyon açık ise böyle yapıyor kapatıp bir dene istersen
sorunsuz açılıyor eğer kodlarda oynama yapmadıysan fakat tek bir metin taşına saldırıyor farm mapini sildim belki orda yakın diye hepsine saldırıyor olabilirotomatik av f12 den açılmıyor acaba nasıl aktif edilebilir.
kapalı olsa bile görüş açısından çıkıp gelince drop giriyorBenim farkettiğim oyun seçeneklerinden optimizasyon açık ise böyle yapıyor kapatıp bir dene istersen
hocam sende property ile ilgili syserr alıyormusunkapalı olsa bile görüş açısından çıkıp gelince drop giriyor
fark etmedim ama büyük ihtimalle tahminim cube haritasında ki modellerin konumunu bulamadığı içindir ( ben tüm haritaları kaldırdım sadece köyler ve zindan var )hocam sende property ile ilgili syserr alıyormusun
bana discord adresini verebilme şansın varmı biraz paslaşırızfark etmedim ama büyük ihtimalle tahminim cube haritasında ki modellerin konumunu bulamadığı içindir ( ben tüm haritaları kaldırdım sadece köyler ve zindan var )