- Ticaret Puanı
- 0
X FORMUNDA PAYLAŞACAKTIM GERİ ORDAN PAYLAŞMAYI VAZGEÇTİM BOŞA PARA VERMEYİN ALIN KULLANIN .
Son düzenleme:
Saçmalıksa indirip kullanma ozaman dayıahhh satan kısının haberi varmı aceba bundan bu arada satışı olan dosyaları da paylaşmanız ayrı bir saçmalık <3 thx
aynen herşey ayarlıDirek aç kur şeklindemi fotoğraflar öyle gösteriyoda baya şey var teşekkürler.
diğeri daha iyi ya buna göre ben diğerini daha çok beğendimPaylaşım için teşekkürler. @hasanmacit server vereyim de kur oynayalım
O da olur. Hopluca girer oynayız.diğeri daha iyi ya buna göre ben diğerini daha çok beğendim
Dosya boyutu olarakta baya fark var ama x formunda paylasılan bizzat satıcısıdır bu kanımca sonradan eklemeler yapılmış pek bilgim yok tahminX forum ile bu paylaşılan da küçük farklar var ama hangisi daha iyi bilmiyorum açıkcası
ikiside aynı saf dosya sadece sıkıştırmadan ötürü boyut farkı yok karşılaştırma yapabilirsiniz elbette ama saf dosyası daha sorunlu ona emin olabilirsinDosya boyutu olarakta baya fark var ama x formunda paylasılan bizzat satıcısıdır bu kanımca sonradan eklemeler yapılmış pek bilgim yok tahmin
Mysql tarafındanKader çarkı sistemine nasıl item ekleyebilirim