Uzun süredir gizliden gizliye takip ettiğim, yıllar önce oynayamadığım bir oyundu. İlk çıktığı yıllarda oyuncu kitlesini doğru şekilde toplayamamış, çok fazla eleştirele maruz kalan fakat rol yapma konusunda başarılı bulduğum bir proje. Yeniden geliştirilmeye başladığı süreçte başarılı olacaklarını hiç düşünmemiştim. Görüyorum ki çok fazla gelişim sağlamışlar. Hatta o kadar büyük bir adım atmışlar ki hepimizin tanıdığı DerinDarbeyi discord sunucularında görüyorum. Geniş bir kitleye ulaşmışlar. Derin'in bu konuda ki katkısının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Takipte kalmaya devam ediyorum hatta sizin de ulaşım sağlayabilmeniz için linkleri de bırakacağım. Takipte kalmanızı tavsiye ederim. Bu oyunu yayına sunacak olan Laniatus'un 2.gameforge olacağına dair büyük bir inancım var. Bu inancı bana gerçekten anlamda yaşatmaya başladılar. Takdir edersiniz ki DerinDarbe'den bahsediyoruz . Bu adam bir privete sunucusunda karşılaşabileceğimiz bir insan değil. Eğer bu projedeyse gerçekten resmi bir projedir. Emeğimizin hiçbir zaman heba olacağını düşünmüyorum. Projeyi yöneten eski Macar ekibin Laniatus'un sahibi Tayfun tarafından ekipten atılması ve yeni bir dönem başlangıcını bize sunduğu için heyecanlı hissediyorum. Eski Macar ekibinin başındaki GA Fry ve GM Mano'nun da yeniden projede yer alıyor olması inanılmaz derecede büyük bir tesadüf. Ulaşım sağlayabileceğiniz takip linkleri aşağıda. Sabırsızlıkla projenin hayata geçmesini bekliyorum. Bende discord sunucusundayım.Ulaşmak isterseniz Arda#3039 etiketi ile bana ulaşabilirsiniz.
Bu arada bunu da ekliyim DerinDarbe'nin gerçek olmadığına benim gibi başta inanmayanlar olacaktır.
Coma'nın paylaştığı instagram postuna da buradan ulaşabilirsiniz.
Magic To Master'ı bu denli bir başarıya ulaştığı için gönülden tebrik ediyorum. Alması gereken karşılığı bu sefer bulacaklarına eminim.
Şahsi önerim M2M hakkında forumda bir kategori açılması yönündeydi. Böyle bir büyüme adına bunun olması gerektiğine inanıyorum. Kime bildirebilirim bilmiyorum ama ilk gördüğüm admini etiketlemek istedim. @LikapaTR @Whistle Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. İyi forumlar.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Bu arada bunu da ekliyim DerinDarbe'nin gerçek olmadığına benim gibi başta inanmayanlar olacaktır.
Coma'nın paylaştığı instagram postuna da buradan ulaşabilirsiniz.
Magic To Master'ı bu denli bir başarıya ulaştığı için gönülden tebrik ediyorum. Alması gereken karşılığı bu sefer bulacaklarına eminim.
Şahsi önerim M2M hakkında forumda bir kategori açılması yönündeydi. Böyle bir büyüme adına bunun olması gerektiğine inanıyorum. Kime bildirebilirim bilmiyorum ama ilk gördüğüm admini etiketlemek istedim. @LikapaTR @Whistle Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. İyi forumlar.