M Metin2Dünyası Üye Üye Mesaj 6 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 31 Ağustos 2016 #1 Kristal odadan Metin Kesince Metin Atmasın istiyorum Yardım!!!
Enver A Marjinx Emekli Üye Mesaj 127 Beğeni 83 Puan 721 Ticaret Puanı 0 1 Eylül 2016 #2 Metin2Dünyası demiş ki: Kristal odadan Metin Kesince Metin Atmasın istiyorum Yardım!!! Hepsini görmek için tıklayın... @Metin2Dünyası hocam sorununu daha iyi açıklarsan forumda ki arkadaşlar ve yöneticilerimiz size daha sağlıklı yardımcı olabilirler. Upvote 0 Downvote
Metin2Dünyası demiş ki: Kristal odadan Metin Kesince Metin Atmasın istiyorum Yardım!!! Hepsini görmek için tıklayın... @Metin2Dünyası hocam sorununu daha iyi açıklarsan forumda ki arkadaşlar ve yöneticilerimiz size daha sağlıklı yardımcı olabilirler.
uygaruygar Üye Üye Mesaj 11 Beğeni 3 Puan 405 Ticaret Puanı 0 2 Eylül 2016 #3 Bunu engellemek yerine eğer oyuncuların işlerini kolaylaştırmak ise amacınız, Beran Setaou'nun özelliklerini düşürebilirsiniz. Upvote 0 Downvote
Bunu engellemek yerine eğer oyuncuların işlerini kolaylaştırmak ise amacınız, Beran Setaou'nun özelliklerini düşürebilirsiniz.
Lsoer Üye Üye Mesaj 4 Beğeni 2 Puan 665 Ticaret Puanı 0 7 Eylül 2016 #4 Files arızalıdır. En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 23 Ocak 2017 Upvote 0 Downvote