- Ticaret Puanı
- 0
Beyler elinde kralonly filesin vhdsi olan varmı kurulup kurulmaması önemli değil 7.0 5.0 mıydı neydi
Senin için upload ettimBeyler elinde kralonly filesin vhdsi olan varmı kurulup kurulmaması önemli değil 7.0 5.0 mıydı neydi
Senin için upload ettimBeyler elinde kralonly filesin vhdsi olan varmı kurulup kurulmaması önemli değil 7.0 5.0 mıydı neydi
Aynen katılıyorumvhd artık gereksiz uğraş. Vmware kullanmanı öneririm.Forumda kurulumunu anlatan videolar mevcut.
Fiber internet kullanıcısıyım@ncp80 piyasanın senin gibi insanlara ihtiyacı var. Arkadaş için tekrardan up etmen güzel bir davranış. İnternet ADSL mi Fiber mi?
Benim bulunduğum yerde fiber bile yok. ADSL'in 0.80 kbsi ile up yapmak ölüm.Fiber internet kullanıcısıyımTürktelekom
![]()
Eğer izniniz olursa kendi internet ayarlarımı sizlerle paylaşmak isterimBenim bulunduğum yerde fiber bile yok. ADSL'in 0.80 kbsi ile up yapmak ölüm.) 1 GB dosyayı up etmesi bütün gece alıyor. Düşün artık..
bulamadım forumda link verebilrmisnvhd artık gereksiz uğraş. Vmware kullanmanı öneririm.Forumda kurulumunu anlatan videolar mevcut.
Filesin linkini zaten verdim sen Vmware Workstation linkini mi istiyorsun ?bulamadım forumda link verebilrmisn
wmware kurma var dediydide onu istedim filesi indirdimdeFilesin linkini zaten verdim sen Vmware Workstation linkini mi istiyorsun ?
VMware ile ilgili en güncel rehberi @Kntybrn arkadaşımız yaptı.wmware kurma var dediydide onu istedim filesi indirdimde
Ve buda VMware Workstation indirme linkinizwmware kurma var dediydide onu istedim filesi indirdimde
Ben geldim, mevzuya yardımcı olabilirim.VMware ile ilgili en güncel rehberi @Kntybrn arkadaşımız yaptı.
FreeBSD 10.3 + MySQL + Compat7x + Compat9x Kurulumu (VIDEO)
buyrun.![]()