Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Genelde bilişim şirketleri onun içine istediğini işletim sistemini kurarak verir. Dediğim gibi ticket atın, öğrenin her şeyi. Ona göre alıp almamak size kalır...
Genelde bilişim şirketleri onun içine istediğini işletim sistemini kurarak verir. Dediğim gibi ticket atın, öğrenin her şeyi. Ona göre alıp almamak size kalır...
Aynen, gene de yardımları forum üzerinden gerçekleştirelim. Çünkü aynı hataları alanlar geçmiş konulara bakarak çözebilir.
Eğer forum üzerinden çözüme kavuşulmuyorsa uzaktan bağlanarakta çözülebilir.
Aynen, gene de yardımları forum üzerinden gerçekleştirelim. Çünkü aynı hataları alanlar geçmiş konulara bakarak çözebilir.
Eğer forum üzerinden çözüme kavuşulmuyorsa uzaktan bağlanarakta çözülebilir.