benim en merak ettiğim, kervana ürün yerleştirmeyi yapman, kervan envanteri oluşturulup içine eşya gold hesaplaması yapmak gerek gibi
Mola vermek zorundayım çünkü şuan durakta servis bekliyorum işe gideceğim.Kanki bu kısım seni çok yormuş olabilir bi mola ver istersen
Ben videoda kesilen kervandan sadece 2 adet Enayi kesesi düştüğünü gördüm ve kervanı hedefe ulaştıran kişiye ödül npc tarafından veriliyor. O kısım zaten en kolay kısmı. Ayrıca ödül olarak gaya kazanıyor videoda öyle görmüştüm.tamam da kervan sisteminde oyuncu 1.köyde kervan npcsinden aldığı eşyayı örneğin iksir 100k ikinci köye yürüterek 200k'ya satması gerekiyor, bunu her oyuncu kendisi bireysel olarak belirler taşıdığı eşyaları, bu mantıkta ilerliyor kervan olayı onun için atmıştım yorumu..
Videoya şimdi baktım yine guide kervan yükü kısmına gaya miktarı yazıyorsun min 50 max 250 yazmışlar yani bundan başka birşey göremedim. Kaçırdığım birşey varsa yaz kanka.tamam da kervan sisteminde oyuncu 1.köyde kervan npcsinden aldığı eşyayı örneğin iksir 100k ikinci köye yürüterek 200k'ya satması gerekiyor, bunu her oyuncu kendisi bireysel olarak belirler taşıdığı eşyaları, bu mantıkta ilerliyor kervan olayı onun için atmıştım yorumu..