Kervan Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 29
  • Gösterim Gösterim 398
3 Adet "Kervan Sahibi, Kervan Haydutu, Kervan Koruyucu" için AFFECT eklendi.

3.webp

Şuanlık sadece "Kervan Sahibi" AFFECT'i verilmektedir.

AFFECT süresi "Görev Süresi" ile değiştirilecektir.

Son düzenleme:
Bir Önceki Videolu Gönderide

"Kervana Saldırılmayacak Bir Pozisyondayken Etkileşimde Olmasına Bakılacak."

Etkileşimi Düzeltildi ve Böylelikle Kervan ile Yalnızca "Kervan Haydutu" Etkileşimde Olabilir.

Bazı Engeller Eklendi.

1: Kervan Sahibiyken Tekrar Kervan Sahibi Olamazsın.
2: Kervan Sahibiyken Kervan Haydutu Olamazsın.
3: Kervan Haydutuyken Tekrar Kervan Haydutu Olamazsın.

İlerleyen Zamanlarda "Kervan Koruyucu" dahil edilecek.

benim en merak ettiğim, kervana ürün yerleştirmeyi yapman, kervan envanteri oluşturulup içine eşya gold hesaplaması yapmak gerek gibi

Adam saatler içerisinde sistemin taslağını çıkardı. Helal olsun valla. 👏👏

Yapmam gereken tek şey mob_drop_item.txt'ye Kervanın vnumunu eklemek. :ROFLMAO:

20197 eklentisini görüntüle

tamam da kervan sisteminde oyuncu 1.köyde kervan npcsinden aldığı eşyayı örneğin iksir 100k ikinci köye yürüterek 200k'ya satması gerekiyor, bunu her oyuncu kendisi bireysel olarak belirler taşıdığı eşyaları, bu mantıkta ilerliyor kervan olayı onun için atmıştım yorumu..

tamam da kervan sisteminde oyuncu 1.köyde kervan npcsinden aldığı eşyayı örneğin iksir 100k ikinci köye yürüterek 200k'ya satması gerekiyor, bunu her oyuncu kendisi bireysel olarak belirler taşıdığı eşyaları, bu mantıkta ilerliyor kervan olayı onun için atmıştım yorumu..
Ben videoda kesilen kervandan sadece 2 adet Enayi kesesi düştüğünü gördüm ve kervanı hedefe ulaştıran kişiye ödül npc tarafından veriliyor. O kısım zaten en kolay kısmı. Ayrıca ödül olarak gaya kazanıyor videoda öyle görmüştüm.

Videoya şimdi baktım yine guide kervan yükü kısmına gaya miktarı yazıyorsun min 50 max 250 yazmışlar yani bundan başka birşey göremedim. Kaçırdığım birşey varsa yaz kanka.

Geri