Kanaxka Server Files (SORUNSUZDUR )

umutcanpolat

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
uzatmaya gerek yok iyi kullanımlar
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Oyunun sonlarına doğru bir görsel

alji.png

Son düzenleme:
@umutcanpolat bu çocuğun kendine özgü bir filesi yok dolandırıcı olduğu doğru ama dosya bana aitti ve x forumunda paylaştım zaten ama buraya koyduğunda iyi olmuş kullanacak olan kimsenin lafına bakmadan kullanabilir oyundan atma pcket hatası vs diyecek bir kişi var bliyorsunuz gelir damlar birazdan yorumlara aldanmayın onun elindeki dosyalarda oyundan ara sıra atma hatası var bu paylaştığım halinde yok zaten bu dosyayı indirip o fixi büyük ihtimal içinden alacak yada almaya çalışacaktır winmerge kullanmayı bilmiyor youtubeden falan bakar zaten paylaşım için teşekkürler

@umutcanpolat bu çocuğun kendine özgü bir filesi yok dolandırıcı olduğu doğru ama dosya bana aitti ve x forumunda paylaştım zaten ama buraya koyduğunda iyi olmuş kullanacak olan kimsenin lafına bakmadan kullanabilir oyundan atma pcket hatası vs diyecek bir kişi var bliyorsunuz gelir damlar birazdan yorumlara aldanmayın onun elindeki dosyalarda oyundan ara sıra atma hatası var bu paylaştığım halinde yok zaten bu dosyayı indirip o fixi büyük ihtimal içinden alacak yada almaya çalışacaktır winmerge kullanmayı bilmiyor youtubeden falan bakar zaten paylaşım için teşekkürler
damlar buraya birazdan (: kullandıgı sistemlerin hepsi bizden alınma sistemler cok yazık bu cocuga ya

sımdı ben anlamadım olayı kım kımden almıs kım sıstem goturup getırmıs anlama calısıyorum ama anlıyamadım

Böyle şeylere hem üzülüyorum onca emek zamanın boşa gitmesine hemde seviniyorum bu gibi adamlarla bidaha iş yapılamiycak olmasına diğer forumdaki yazılarıda okudum sanırım sadece siz değilsiniz. Bir çok kişi var pişman olan. Neyse paylaşım için teşekkürler. Mağdur olan arkadaşlar içinde geçmiş olsun.
Ekte görsel var filesle ilgili sanırım sistemlerin bir kısmı indirmek isteyen varsa bakabilir.

Files özellikleri
freebsd 13 - 14
gcc10
c++17
mariadb10.6

Dosya Eklentileri

• 204318_2cc8f7727ad3bec79b8c21283620bed9.webp
    204318_2cc8f7727ad3bec79b8c21283620bed9.webp
    769,1 KB · Gösterim: 118
Böyle şeylere hem üzülüyorum onca emek zamanın boşa gitmesine hemde seviniyorum bu gibi adamlarla bidaha iş yapılamiycak olmasına diğer forumdaki yazılarıda okudum sanırım sadece siz değilsiniz. Bir çok kişi var pişman olan. Neyse paylaşım için teşekkürler. Mağdur olan arkadaşlar içinde geçmiş olsun.
Ekte görsel var filesle ilgili sanırım sistemlerin bir kısmı indirmek isteyen varsa bakabilir.

Files özellikleri
freebsd 13 - 14
gcc10
c++17
mariadb10.6
hocam bunu 65-250 cevırebılıyormuyuz

Files özellikleri
freebsd 13 - 14
gcc10
c++17
mariadb10.6
Yunus emre hocam teşekkürler daha önce bu evren denilen şahısla beraber cok iş yaptık bir cok şebnem buglarının fixini dahil ben attım ama ha*n kendisi kendi cıkarları menfaatleri üzerine kurulu herşeyi tek inandıgı şey para kazanmak cok yazık :)

Madde 9.1'e göz atın.

Konudaki alakasız yorumları kaldırdım.
Bu gibi durumlarda ihlali yapan kişi veya kişilere işlem uygulama insiyatifi yönetim ekibine aittir. Eğer herhangi bir uyarı cezası almıyorsanız bu o an moderasyon görevini gerçekleştiren yönetim üyesinin iyi niyeti ve insiyatifi sayesindedir. Ancak görünen o ki ardı arkası kesilmeyecek.

Paylaşım konuların altını bu şekilde lüzumsuz mesajlarla kirletmeyin lütfen. Eğer biriyle veya birileriyle herhangi bir konuda tartışmak istiyorsanız dil ve forum kuralları dahilinde Genel veya Forum Dışı kategorilerinde konu açıp dilediğiniz gibi tartışabilirsiniz.

Emeğine sağlık.

Hocam çalışıyor mu boşuna indirip yüklemeyelim
Arkadaşlara geçmiş olsun bu gibi insanların yüzüne iyi niyetli insanlara bile güvenmek çok zor

Geri