Yardım In Game Wiki Sistemi Aklımı Kurcalıyor

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

IMavi

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Linkteki wiki sistemini kurmaya çalışıyorum. Yalnız clientı yedek almayı unuttum.

Bu sistemin sorunlarını çöze çöze eklesem performans dertleri yaşatır mı?

Bir çok yorumda performansı çöp, sıkıntılı gibi tabirler gördüm.

Sizin öneriniz olur mu? Eğer daha sağlıklı ve sorunsuz, sorunu az bir wiki varsa, iletebilirseniz eklemeleri geriye doğru alıp onu da ekleyebilirim.

Link:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

İyi forumlar.

bunu değil de zenaristekini sökün kullanacaksanız ya da paylaşılan 55-120 online gören fileslardan alın

bunu değil de zenaristekini sökün kullanacaksanız ya da paylaşılan 55-120 online gören fileslardan alın
Files linki var mıdır hocam paylaşsanız. Bir de sökerken neye dikkat edeyim? Zenaris’te client ve pack ifdef li şekilde mi full? Yoksa sökerken dikkat etmem özellikle tüm kodları okumam gerekir mi?

Fonksiyon ve tanımlara bakarım ama full ifdefliyse src daha rahat olur.

Pack tarafını ayrıca incelerim zaten.

Files linki var mıdır hocam paylaşsanız. Bir de sökerken neye dikkat edeyim? Zenaris’te client ve pack ifdef li şekilde mi full? Yoksa sökerken dikkat etmem özellikle tüm kodları okumam gerekir mi?

Fonksiyon ve tanımlara bakarım ama full ifdefliyse src daha rahat olur.

Pack tarafını ayrıca incelerim zaten.
Wiki ifdef li olması lazım ama wikide kullanılan bazı fonksiyonlar başka sistemlerde kullanılan fonksiyonlar olabişir hata verdikçe eklersiniz @hasanmacit daha detaylı bilgi verir görürse

zenaristen sökmek zor

bu indirme linkinin içindeki wiki dracarys wiki. buradaki anlatımdan ekle. anlatımda olmayan kısımları zenaristen sökersin.

zenaristen sökmek zor

bu indirme linkinin içindeki wiki dracarys wiki. buradaki anlatımdan ekle. anlatımda olmayan kısımları zenaristen sökersin.
Hocam teşekkürler, yarın bir deniycem ilk müsaitlikte. Muhtemelen gece bakarım. Zenaris için dosyaları bozdular vs şeyleri okudum. Düzgün indirebileceğim bir link var mıdır?

Bu wikiyi ben de eklemeyi düşünmüyordum ama mecbur eklicez gibi, dracarysin diğer sistemleri hep çakışıyor wiki olmayınca :D bi nevi kütüphane görevi görüyor

Hocam teşekkürler, yarın bir deniycem ilk müsaitlikte. Muhtemelen gece bakarım. Zenaris için dosyaları bozdular vs şeyleri okudum. Düzgün indirebileceğim bir link var mıdır?
bozuk değil indirebilirsin bulduğun linkten

Geri