ACMD(do_invisibility)
{
if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY))
{
ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
ch->SpecificEffectPacket("d:\\ymir work\\effect\\monster\\yellow_tigerman_24_1.mse");
Savaşçının 6. Skillinin efekti, kodu hazırlayın efekti sökerim 2 parçadan oluşuyo olması lazım o skillin biri bu efektEfekti olsa yapması çok basitte efektini nasıl bulacağız.![]()
o efekt olduğuna eminmsn knk? tr unpackı yokmu acaba bulamazymzSavaşçının 6. Skillinin efekti, kodu hazırlayın efekti sökerim 2 parçadan oluşuyo olması lazım o skillin biri bu efekt
O skillin oluştuğu efektlerden bir tanesi hasan için ayarlamıştım eskideno efekt olduğuna eminmsn knk? tr unpackı yokmu acaba bulamazymz
tm ozmnO skillin oluştuğu efektlerden bir tanesi hasan için ayarlamıştım eskiden
ACMD(do_invisibility)
{
if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY))
{
ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
ch->SpecificEffectPacket("d:\\ymir work\\effect\\monster\\yellow_tigerman_24_1.mse");
pegasustaki efekt bumuymuş ya :SDfsfdscmd_gm.cpp
Arat:
Kod:ACMD(do_invisibility) { if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY)) { ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
Altına ekle:
Kod:ch->SpecificEffectPacket("d:\\ymir work\\effect\\monster\\yellow_tigerman_24_1.mse");
![]()
Aynen bende Specific kullanacaktım işte olduğumdan içimde kaldıcmd_gm.cpp
Arat:
Kod:ACMD(do_invisibility) { if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY)) { ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
Altına ekle:
Kod:ch->SpecificEffectPacket("d:\\ymir work\\effect\\monster\\yellow_tigerman_24_1.mse");
![]()
gif atsana knk nsl oluyomuşSiz bambaşka adamlarsınız sagolun varolun beyler çözüm olarakta işaretledim ki herkes yararlanabilsin.
Daha kurmadım kardom kurunca atıcamgif atsana knk nsl oluyomuş
Hemen turuncu yerde paylaşılmışgif atsana knk nsl oluyomuş