Soru IKARUS V2 Gui Değişimi

• Konuyu açan Konuyu açan nali
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 136
  • Etiketler Etiketler
    ikarus metin2
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

nali

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Ikarus Offlineshop V2 Pro kullanıyoruz.
Offlineshop slotları +150 olmakta fakat bizim hard school bir sunucu olacağı için görünüm olarak bize bir nebze uygun değil.

Pazar görüntüsünü daha küçültmek istedik fakat Ikarus slot sayısını düşürmeyin dedi.
Yani ne yaparsak yapalım 150 slot bulunması lazım pazarda.

Peki biz bu görüntüyü nasıl daha küçülteceğiz?

Bu konuda fikirlerinizi almak istedim.

Dosya Eklentileri

• image.webp
    image.webp
    43,4 KB · Gösterim: 61
  • maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    128,7 KB · Gösterim: 58
Buttonları official ui'dan kullanın hocam oyuncu gözüyle konuşuyorum fark hissetmem. Böyle renkli garip şeyler old school havayı bozmuş bir de aksine pazarımda daha çok ürün yerş olması beni mutlu eder.

Item alanı çok rahatsız etmez bence de ama görünümü sözde çok güzel bir tasarım (o öyle zannediyor bence) :D tasarım daha official olmalı bence.

guisi bencede çirkin ilk guisinide sevmezdim. ama yeni gui içinde bi ton uğraşmak lazım. birisi yapıp ücretsiz paylaşmaz heralde. insanların gözünü buna alıştırmak en iyisi :D

guisi bencede çirkin ilk guisinide sevmezdim. ama yeni gui içinde bi ton uğraşmak lazım. birisi yapıp ücretsiz paylaşmaz heralde. insanların gözünü buna alıştırmak en iyisi :D
arama camıda öyle guisi berbat min fiyat max fiyat oyunun piyasasını bozuyor bide ultimate sürümünde fiyata göre sırala seçeneği var dahada piyasa bitiriyor tamamen değişmesi lazım

arama camıda öyle guisi berbat min fiyat max fiyat oyunun piyasasını bozuyor bide ultimate sürümünde fiyata göre sırala seçeneği var dahada piyasa bitiriyor tamamen değişmesi lazım
niye bitirsin ki herkes her sayfayı gezip en ucuzunu arıyor diğer türlü :D

niye bitirsin ki herkes her sayfayı gezip en ucuzunu arıyor diğer türlü :D
arasın işte bi zaman sonra parası cok olanlar aramayı bırakıyor uğraşmak istemiyor hatta satın al koymuyacaksın direkt ışınlanacak pazara dahada uğraştırıcak adamı gerçi 1 haftalık swlerde cok da fark etmez bu dediğim

arasın işte bi zaman sonra parası cok olanlar aramayı bırakıyor uğraşmak istemiyor hatta satın al koymuyacaksın direkt ışınlanacak pazara dahada uğraştırıcak adamı gerçi 1 haftalık swlerde cok da fark etmez bu dediğim
bence kolaylaştırıyor bu özellik daha iyi. ben şunu düşünüyorum eğer zor bir oyun olsun istiyorsan zaten bu sistemlerden uzak durmalısın. oyunun kolay olsun istiyosanda bu özellikler olmalı. tek tek pazar gezme devri bitti yani gerek yok.

bence kolaylaştırıyor bu özellik daha iyi. ben şunu düşünüyorum eğer zor bir oyun olsun istiyorsan zaten bu sistemlerden uzak durmalısın. oyunun kolay olsun istiyosanda bu özellikler olmalı. tek tek pazar gezme devri bitti yani gerek yok.
Dediğin doğru evet oyun için boyle olmalı fakat piyasa için bu koşul geçerli değil bence

Dediğin doğru evet oyun için boyle olmalı fakat piyasa için bu koşul geçerli değil bence
tamamda piyasayı arama sistemi belirlemiyor ki pahalıya satan yine satıyor piyasayı belirleyen oyuncu. arama sistemi olmasada birisi ucuza koyar almak isteyende ucuzu arayıp bulur her türlü.

tamamda piyasayı arama sistemi belirlemiyor ki pahalıya satan yine satıyor piyasayı belirleyen oyuncu. arama sistemi olmasada birisi ucuza koyar almak isteyende ucuzu arayıp bulur her türlü.
İşte ucuzu aramayan kişide direkt ucuzu cekecektir senin dediğine göre boylelikle. Ben 10a koyuyorsam diğer insan 9a itemi koyma ihtimali daha da artacaktır. 1haftalık vurkaç swleri hariç çok nadir kullanılıyor senin dediğin sistem devamlılıgı cok etkiliyor.

İşte ucuzu aramayan kişide direkt ucuzu cekecektir senin dediğine göre boylelikle. Ben 10a koyuyorsam diğer insan 9a itemi koyma ihtimali daha da artacaktır. 1haftalık vurkaç swleri hariç çok nadir kullanılıyor senin dediğin sistem devamlılıgı cok etkiliyor.
ucuzu aramayan kişi zaten oraya fiyat girmez ki itemi yazar en üsttekine tıklar :D ucuzu arayanda 500 sayfa olsa 500 sayfayıda gezer. o yüzden bu daha mantıklı ama zevkler ve renkler farklıdır.

Geri