pazar başlığından kastınız nedir?Merhabalar,
bildiğiniz üzere kısa süre önce ultimate wareze düştü pazar başlığı olmadığını biliyoruz bu ikarus'un bununla ilgili bir çalışma yapan varmı ?
depocu şişman almayan pişman yazılan yerpazar başlığından kastınız nedir?
armut piş ağzıma düş, kodlarını incelemedim ama pazarcreate fonksiyonunda dbye giden name kodlamasını alıp ultimateye uyarlamak yeterli bu gece sistemi ekleyeceğim bakar dönüş yaparım konuyaÜşendiğimden zaten bakmadım daha varsa yapan diye soruyorum kankam
He valla öyle dedim varsa alayım diye hala bakamadım bu aradaarmut piş ağzıma düş, kodlarını incelemedim ama pazarcreate fonksiyonunda dbye giden name kodlamasını alıp ultimateye uyarlamak yeterli bu gece sistemi ekleyeceğim bakar dönüş yaparım konuya
yine sen bilirsin ama herkes arama camı kullandığı için görüntü kirliliğinden başka bir şey değil benceHe valla öyle dedim varsa alayım diye hala bakamadım bu arada
oldschool tarzı yapıcam kamkam zevk deneme hepsine göre hafta sonu guileri değişmeyi düşünüyorumyine sen bilirsin ama herkes arama camı kullandığı için görüntü kirliliğinden başka bir şey değil bence
bulursanız bende alırımoldschool tarzı yapıcam kamkam zevk deneme hepsine göre hafta sonu guileri değişmeyi düşünüyorum
bakabildiniz miarmut piş ağzıma düş, kodlarını incelemedim ama pazarcreate fonksiyonunda dbye giden name kodlamasını alıp ultimateye uyarlamak yeterli bu gece sistemi ekleyeceğim bakar dönüş yaparım konuya
Baktınmı kankamarmut piş ağzıma düş, kodlarını incelemedim ama pazarcreate fonksiyonunda dbye giden name kodlamasını alıp ultimateye uyarlamak yeterli bu gece sistemi ekleyeceğim bakar dönüş yaparım konuya