uqursen Üye Üye Mesaj 162 Çözümler 2 Beğeni 22 Puan 469 Ticaret Puanı 0 19 Ekim 2024 #1 merhaba elimde farklı bir sw pack acik pack dosyaları var bazı maplerin hd görüntüleri var onları almak istiyorum tam olarak hangi dosyaları almam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
merhaba elimde farklı bir sw pack acik pack dosyaları var bazı maplerin hd görüntüleri var onları almak istiyorum tam olarak hangi dosyaları almam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 955 Çözümler 37 Beğeni 669 Puan 909 Ticaret Puanı 0 19 Ekim 2024 #2 textureset, terrain, property, tree, effect, zone dosyaları çoğu map için yeterli olur Upvote 0 Downvote
uqursen Üye Üye Mesaj 162 Çözümler 2 Beğeni 22 Puan 469 Ticaret Puanı 0 19 Ekim 2024 #3 Tengrist demiş ki: textureset, terrain, property, tree, effect, zone dosyaları çoğu map için yeterli olur Hepsini görmek için tıklayın... örnek veriyorum mavi 1. köy görünümünü alacağım hocam tam hangi dosyalarda olur ) Upvote 0 Downvote
Tengrist demiş ki: textureset, terrain, property, tree, effect, zone dosyaları çoğu map için yeterli olur Hepsini görmek için tıklayın... örnek veriyorum mavi 1. köy görünümünü alacağım hocam tam hangi dosyalarda olur )
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 955 Çözümler 37 Beğeni 669 Puan 909 Ticaret Puanı 0 19 Ekim 2024 #4 uqursen demiş ki: örnek veriyorum mavi 1. köy görünümünü alacağım hocam tam hangi dosyalarda olur ) Hepsini görmek için tıklayın... mavi 1 in ismi packlerde metin2_map_c1dir ilgili haritayı alıp dediğim dosyalardan eksiklikleri temin etmeniz lazım Upvote 0 Downvote
uqursen demiş ki: örnek veriyorum mavi 1. köy görünümünü alacağım hocam tam hangi dosyalarda olur ) Hepsini görmek için tıklayın... mavi 1 in ismi packlerde metin2_map_c1dir ilgili haritayı alıp dediğim dosyalardan eksiklikleri temin etmeniz lazım
uqursen Üye Üye Mesaj 162 Çözümler 2 Beğeni 22 Puan 469 Ticaret Puanı 0 20 Ekim 2024 #5 Tengrist demiş ki: mavi 1 in ismi packlerde metin2_map_c1dir ilgili haritayı alıp dediğim dosyalardan eksiklikleri temin etmeniz lazım Hepsini görmek için tıklayın... packların içinde dosyayı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz hocam? Upvote 0 Downvote
Tengrist demiş ki: mavi 1 in ismi packlerde metin2_map_c1dir ilgili haritayı alıp dediğim dosyalardan eksiklikleri temin etmeniz lazım Hepsini görmek için tıklayın... packların içinde dosyayı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz hocam?