Yardım harita kurulumu sonrası syserr vermeden oyundan atma

• Konuyu açan Konuyu açan casperr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 53
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

casperr

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
oyna harita kurdum yeni 1. köy chler filan tamam oyna başla diyorum syserr vermeden oyundan atıyor sebebi nedir ?

Hocam internetten harita nasıl kurulur dosyalarını inceleyin muhtemelen bir iki yeri eksik ya da yanlış yapmışsınızdır

iyide ben bahsettiğin doslarda oynama yapmadım hiç. güzel bir öneri ama sanmiyorum
Oyundan atması için illa dediğim dosyada birşeyler yapmana gerek yok sen Load olurken istenilen koşulu karşılamazsan bu dediğim sonuca çıkarsın. Örneğin input_login.cpp de enterGame içinde eğer oyuncunun harita indeksi eşitse 41 e hoşgeldin yazısı yazdır diye bir kod yazdın diyelim ama sen sonra gittin map/index içinden 41 indexi sildin veya değiştirdin bu sefer ne olur o koşul karşılanmaz. Senin dediğine göre birşeylerin ters gitmesi için illa o dosyada oynama yapmamız gerekmiyor. Benim ilk yorumumdakide bir yoldu yani Load olurken atıyorsa oraya da bir bakmanı öneririm manasında. Yeni harita eklediğin için Örnek veriyorum 41 mapindexte senin çıkış lokasyonun 123 tür girerken 567 dir bu belki oyundan attırabilir.

Örneğin şöyle bir koşul var diyelim Load da eğer oyuncunun db den gelen x koordinatı ile y kordinatı girdiği haritada bulunmazsa PHASE_CLOSE ila çıkışa yönlendir.

Son düzenleme:
Geri