İstek Hard-Emek Server için regen.txt arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan iambmys9
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 69
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

iambmys9

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, hard server için uygun olabilecek regen.txt var mı elinizde ya da şu şu filesten alabilirsin tavsiyesi verebilir misiniz? Birkaç tane filese baktım da çok fazla slot var, emek sunucudan uzak.

senin aradağın tam olarak nasıl birşey merak ettim, bende hard emek bir sunucu geliştiriyorum fakat şuan kullandığım bana normal geliyor senin aradığın tam olarak nasıl birşey

senin aradağın tam olarak nasıl birşey merak ettim, bende hard emek bir sunucu geliştiriyorum fakat şuan kullandığım bana normal geliyor senin aradığın tam olarak nasıl birşey

Daha az slot daha az metin, metinler arasında boşluklar, doğma sürelerinin birazcık daha fazla olması aynı şekilde sürgün mağrasının her odasının dolu olmaması bazı odaların diğer odalara göre daha dolu olması vs.

Daha az slot daha az metin, metinler arasında boşluklar, doğma sürelerinin birazcık daha fazla olması aynı şekilde sürgün mağrasının her odasının dolu olmaması bazı odaların diğer odalara göre daha dolu olması vs.
%80-90 Official hali var bende, eğer ordan düzenlemek istersen

Geri