CuRSED MT Üye MT Üye Mesaj 161 Çözümler 1 Beğeni 472 Puan 784 Ticaret Puanı 0 Dün 17:29 #1 güncel martysama olarak grafikli olan
D darkbloodly Üye Üye Mesaj 84 Çözümler 4 Beğeni 26 Puan 79 Ticaret Puanı 0 Dün 17:53 #2 grafikli kaçtane marty sama altyapısı var ki? seçenek sunacak kadar Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.096 Çözümler 40 Beğeni 1.195 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 Dün 17:56 #3 Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem Upvote 0 Downvote
Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem
CuRSED MT Üye MT Üye Mesaj 161 Çözümler 1 Beğeni 472 Puan 784 Ticaret Puanı 0 Dün 17:57 #4 Kaptan Yosun demiş ki: Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem Hepsini görmek için tıklayın... peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun demiş ki: Grafikli altyapı önermem, farklı donanımlarda çeşitli sorunlara yol açabilir. Oyun açmak için tavsiye etmem Hepsini görmek için tıklayın... peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.096 Çözümler 40 Beğeni 1.195 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 Dün 18:10 #5 CuRSED demiş ki: peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde Hepsini görmek için tıklayın... Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: peki normal hangisnii önerirsinz altyapı ws lik yapı olcak şeklde Hepsini görmek için tıklayın... Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 941 Çözümler 36 Beğeni 663 Puan 909 Ticaret Puanı 0 Dün 18:20 #6 Turkmmo kafi, fixle uğraşırım derseniz mainline, sorun aldıkça konu açın çözelim. Alt yapının mümkün olduğunca sade olmasına dikkat etmenizi öneririm Upvote 0 Downvote
Turkmmo kafi, fixle uğraşırım derseniz mainline, sorun aldıkça konu açın çözelim. Alt yapının mümkün olduğunca sade olmasına dikkat etmenizi öneririm
CuRSED MT Üye MT Üye Mesaj 161 Çözümler 1 Beğeni 472 Puan 784 Ticaret Puanı 0 Dün 18:22 #7 Kaptan Yosun demiş ki: Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur Hepsini görmek için tıklayın... 5.8 in birden fazla linki var ya ondan çözemedim Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun demiş ki: Wslik oyun oynamadığım için bilmiyorum, normal altyapı olarak marty 5.8 iyi başlangıç olur Hepsini görmek için tıklayın... 5.8 in birden fazla linki var ya ondan çözemedim
SEDAT45 Üye Üye Mesaj 16 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 Dün 19:08 #8 warez files kullanmanı kesinlikle önermem kardeşim martysamadan bence v8 al ben ondan aldım gerçekten mükemmel destekde veriyor Upvote 0 Downvote
warez files kullanmanı kesinlikle önermem kardeşim martysamadan bence v8 al ben ondan aldım gerçekten mükemmel destekde veriyor