- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, great offline shopu sorunsuzca ekledim. Offline pazarı kurup kapatabiliyorum bunda hiç bir sıkıntı yok. Ancak normal pazar kurduğumda "Dükkanı Kapat" dediğimde hiç bir şey olmuyor.
Şöyle anlatayım; uishop.py içindeki;
Bu bloğu bu şekilde kullandığım zaman pazarı kapatırken Bu düzenleme mevcut değil. diyor.
Fakat bloğun ikinci satırındaki tırnak içine bir boşluk eklediğimde net.SendChatPacket("/close_shop "+str(self.vid)) hiç bir uyarı vermiyor ama pazar da kapanmıyor.
İşin daha ilginç yanı pazarı kod ile kapatabiliyorum. Chat'e /close_shop yazdığımda pazar sorunsuz bir şekilde kapanıyor. Hasta halimle bir de bu saçmalıkla uğraşırken sizlerden de yardım almak istedim.
Client syserr temiz.
Ch1 syserr:
İlgili kod blokları:
Şöyle anlatayım; uishop.py içindeki;
Python:
def OnClosePrivateShop(self):
net.SendChatPacket("/close_shop"+str(self.vid))
self.OnCloseQuestionDialog()
return True
Bu bloğu bu şekilde kullandığım zaman pazarı kapatırken Bu düzenleme mevcut değil. diyor.
Fakat bloğun ikinci satırındaki tırnak içine bir boşluk eklediğimde net.SendChatPacket("/close_shop "+str(self.vid)) hiç bir uyarı vermiyor ama pazar da kapanmıyor.
İşin daha ilginç yanı pazarı kod ile kapatabiliyorum. Chat'e /close_shop yazdığımda pazar sorunsuz bir şekilde kapanıyor. Hasta halimle bir de bu saçmalıkla uğraşırken sizlerden de yardım almak istedim.
Client syserr temiz.
Ch1 syserr:
Kod:
SYSERR: Mar 22 18:06:49 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Out of range value for column 'y' at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO log (type, time, who, x, y, what, how, hint, ip, vnum) VALUES('ITEM', NOW(), 1, 71, 4294967294, 10000283, 'SET_FORCE_ATTR', '', '', 189) errno: 1264)
İlgili kod blokları:
uishop.py:
def OnClosePrivateShop(self):
net.SendChatPacket("/close_shop"+str(self.vid))
self.OnCloseQuestionDialog()
return True
uinewshop.py:
def OnCloseShop(self,id):
self.__OnClosePopupDialog()
net.SendChatPacket("/close_shop %d" %(int(id)))
if len(self.UI["shops"].keys())==1:
self.Close()