adam 5 kere sormuş eli ayağı esiyor hangi filesten söktünüzHangi filesten alıyosunuz.
Sonunda söylediler. 1 tane indiriyorum yanlış değilse bakalım.adam 5 kere sormuş eli ayağı esiyor hangi filesten söktünüz
Evrenin son filesi ama evrenin paylaştığı değilde ortağının paylaştığıSonunda söylediler. 1 tane indiriyorum yanlış değilse bakalım.
Evren kim bilmiyorum. Ortağı kim onuda bilmiyorum. Az bekle 1 tane files iniyo kodlarına bakıp söyliycem.Evrenin son filesi ama evrenin paylaştığı değilde ortağının paylaştığı
Evren kim bilmiyorum. Ortağı kim onuda bilmiyorum. Az bekle 1 tane files iniyo kodlarına bakıp söyliycem.
İndirme linki konu diğer forumda olduğundan paylaşmadım konuyu belki yasakdır diye ban yemeyelim bide
Teşekkürler.Tamam bendekiyle aynı birazdan dönüş yaparım.
İyi kullanımlar. %86 da artık sistem sökerim.Sorun çözülmüşdür.
ui.py den elif Type == "editline_new":
Eksikmiş onu ekleyince düzeldi ilginiz için teşekkürler.
Senide yordum hakkını helal et valla.İyi kullanımlar. %86 da artık sistem sökerim.
Helal olsun.Senide yordum hakkını helal et valla.
oto login aktif edebildinmi reis etitğinde bir yazı verSenide yordum hakkını helal et valla.
oto logini ilk başda eklediğimde aktif etmişdim. uiotomatik av constoninfo ve game.py den işlemler yapman gerekli constoninfodanoto login aktif edebildinmi reis etitğinde bir yazı ver
ne yaptığında oto login aktif oluyor çıkış yaptığındamı mantığını yazarmısın zahmet olmazsa 2 dkoto logini ilk başda eklediğimde aktif etmişdim. uiotomatik av constoninfo ve game.py den işlemler yapman gerekli constoninfodan
AUTOLOGIN_ACTIVE diye arat zaten çözüme ulaşırsın.
Hocam indirdiyseniz kullanıcı adına bi defa tıkladıkdan sonra daha tıklanmıyor ona bakabilirmisiniz.Helal olsun.
ne yaptığında oto login aktif oluyor çıkış yaptığındamı mantığını yazarmısın zahmet olmazsa 2 dk