İstek Geliştirmelik Files Arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan uadurmus
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 133
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

uadurmus

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Hayırlı Günler
Geliştirebileceğim bir files varmı elinizde yani kod silmekle uğraşmıcam altyapı tertemiz olucak ben panel vb şeyler ekliycem.

MartySama olabildiğince son sürüm tercih et
Selam, bende bu konuda birsey sormak istiyorum. Farklı konu yerine direkt aynı konu olduğundan buradan sorayım dedim. Satın alacağım ama Marty ve Owsap arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı sizce ?

Selam, bende bu konuda birsey sormak istiyorum. Farklı konu yerine direkt aynı konu olduğundan buradan sorayım dedim. Satın alacağım ama Marty ve Owsap arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı sizce ?
owsap sorunlu diyolar marty al bence

Benimde aklım martyden yana şu an. Güncel sürüm + Ikarus ultimate alacağım ve altyapı olarak üzerine ekleyerek gitmeyi planlıyorum.
Marty randevu verip kurulumunu yapar. Başka bir bilgisayarda bildirmeden aldığın buildde güncelleme vermeyi keser. Temel kaynak kodları günceldir. Temiz bir altyapı da çalışmış olursun. Offline shop konusunda kafan rahat olur diye düşünüyorum. Temenni ettiğin filesi gerek kendi bilginle gerek sistem ekleterek (sağlam-sağlam-sağlam) adamlara derli toplu bir yapı inşa edersin. İmkan varsa bence mantıklı, her ne kadar bir şeyler forumlarda varsa bile ne kadar şeffaf ve sağlıklı tartışılır.

Marty randevu verip kurulumunu yapar. Başka bir bilgisayarda bildirmeden aldığın buildde güncelleme vermeyi keser. Temel kaynak kodları günceldir. Temiz bir altyapı da çalışmış olursun. Offline shop konusunda kafan rahat olur diye düşünüyorum. Temenni ettiğin filesi gerek kendi bilginle gerek sistem ekleterek (sağlam-sağlam-sağlam) adamlara derli toplu bir yapı inşa edersin. İmkan varsa bence mantıklı, her ne kadar bir şeyler forumlarda varsa bile ne kadar şeffaf ve sağlıklı tartışılır.
Warez sistem direkt alıp kullanmayı tercih etmiyorum. En azından bu insanlar kendilerine özgü sistem üretip , bir ayağı çukurda olan bu alana katkıda bulunuyorlar, bende en azından temiz iş olması açısından olabildiğince güvenilir kaynaklardan temin edilmiş sistemler ile devam edeceğim.

Başka bir bilgisayarda build alınca güncelleme vermeyi keser olayı yani normal diye düşünüyorum, örnekleri her forumda Marty leakleriyle önümüzde maalesef.

Kararım Marty + Ikarus shop belki birde lite versiyon mali multilanguage olacak. Bu altyapı üzerinden geliştirme yapmak istiyorum.

Geri