- Ticaret Puanı
- 7
ben çok seviyorum valla ya gerçekten en sevdiğim çar bu gerekirse kapatırız sıkıntı yokBu bozuk çarı eklemeyin ya oyun dengesini yok ediyor
ben çok seviyorum valla ya gerçekten en sevdiğim çar bu gerekirse kapatırız sıkıntı yokBu bozuk çarı eklemeyin ya oyun dengesini yok ediyor
nerden söktü, yine Grid İkarus Offlineshop - Full Yang Altyapı Server Files buaradaki shop mu?Gridli İkarus Çevrimdışı Pazar eklendi.
17782 eklentisini görüntüle
edit: Türkçeleştirildi.
Satılan eşya bildirimi ve satış geçmişi.
17783 eklentisini görüntüle
17785 eklentisini görüntüle
evetnerden söktü, yine Grid İkarus Offlineshop - Full Yang Altyapı Server Files buaradaki shop mu?
işim olmaz hiçHasandan emek filesmi geliyor yoksa![]()
Deme öyle gün gelir işin düşerişim olmaz hiç![]()
düşmez eminimDeme öyle gün gelir işin düşer![]()
Kanka bu değişkenin tipi noluyor long long muyeni yang düzeniyle birlikte son görünüşü bu şekilde zaten kimse bu kadar yang taşıyamaz ama olsun biz önlemimizi alalım
17798 eklentisini görüntüle
aynenKanka bu değişkenin tipi noluyor long long mu
teşekkürlerBaşarılar![]()
Güzel görünüyor. Wiki, veriyi nereden çekiyor?Oyun içi wiki sistemi eklendi.
Spin Wheeldeki setinsiderender problemi giderildi.
17805 eklentisini görüntüle
clientten çekiyor. localenin içine bir kaç txt atıyorsun diğer verileride protolardan alıyor. game taraflı kodu bir tek ışınlanmak için.Güzel görünüyor. Wiki, veriyi nereden çekiyor?
Tertemiz, olması gerektiği gibiclientten çekiyor. localenin içine bir kaç txt atıyorsun diğer verileride protolardan alıyor. game taraflı kodu bir tek ışınlanmak için.
bende beğendimde ufak 1-2 sorunu var ona ayar çekmem lazımTertemiz, olması gerektiği gibi
Çalış köleeeeebende beğendimde ufak 1-2 sorunu var ona ayar çekmem lazım