Çözüldü Görselli tooltip

• Konuyu açan Konuyu açan balox
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 119
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

balox

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Eşyaların giyilebilirliğinin yazı olarak görünümü aşağıda. Karakter türlerinin isimleri yerine görsellerini koymak istiyorum, ilgili kodu uitooltip.py'de buldum ancak görsel eklemeyi nasıl yapacağımı bilemiyorum. Bu konuda daha önce açılmış konu veya yol var ise benimle paylaşırsanız sevinirim...

1736721878591.webp

Çözüm
Merhabalar,

uitooltip.py'yi bir süre inceledikten sonra gereken değişiklikleri yapıp çözümü sağladım. Aşağıya AppendWearableInformation defination kodunun değiştirdiğim halini paylaşıyorum, eğer uygulamak isteyen varsa belki fikir olur. Görseli aşağıya bırakıyorum, emoji test amaçlı eklenmiştir.

Değerli mesajlarınız için teşekkür ediyorum.

Not: Emoji sistemi olduğu için kolayca değişiklik yapabildim, sizde yoksa önce onu oyununuza eklemeyi unutmayın.

def AppendWearableInformation(self)::
Genişlet Daralt Kopyala
    def AppendWearableInformation(self):

self.AppendSpace(5)
        self.AppendTextLine(localeInfo.TOOLTIP_ITEM_WEARABLE_JOB, self.NORMAL_COLOR)

flagList = (
            not item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_WARRIOR),
            not...
Merhaba,

Eşyaların giyilebilirliğinin yazı olarak görünümü aşağıda. Karakter türlerinin isimleri yerine görsellerini koymak istiyorum, ilgili kodu uitooltip.py'de buldum ancak görsel eklemeyi nasıl yapacağımı bilemiyorum. Bu konuda daha önce açılmış konu veya yol var ise benimle paylaşırsanız sevinirim...

21127 eklentisini görüntüle
render target gerekiyor bunun için

sağ üstte dosyayı indir var orası aktif ordan indirebilirsin
Merhaba, yorumun için teşekkür ediyorum. İlettiğin konulara baktım, Rubinum Emoji Sistemi benim oyunumda mevcut.
Giyilebilir Kısmında Karakter Resimlerinin Gözükmesi konusunun linkleri kırık, tam olarak işime yarayan kısım orasıydı aslında :rolleyes:

Merhabalar,

uitooltip.py'yi bir süre inceledikten sonra gereken değişiklikleri yapıp çözümü sağladım. Aşağıya AppendWearableInformation defination kodunun değiştirdiğim halini paylaşıyorum, eğer uygulamak isteyen varsa belki fikir olur. Görseli aşağıya bırakıyorum, emoji test amaçlı eklenmiştir.

Değerli mesajlarınız için teşekkür ediyorum.

Not: Emoji sistemi olduğu için kolayca değişiklik yapabildim, sizde yoksa önce onu oyununuza eklemeyi unutmayın.

def AppendWearableInformation(self)::
Genişlet Daralt Kopyala
    def AppendWearableInformation(self):

self.AppendSpace(5)
        self.AppendTextLine(localeInfo.TOOLTIP_ITEM_WEARABLE_JOB, self.NORMAL_COLOR)

flagList = (
            not item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_WARRIOR),
            not item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_ASSASSIN),
            not item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_SURA),
            not item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_SHAMAN))
        if app.ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER:
            flagList += (not item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_WOLFMAN),)
        emojiMapping={
        "Warrior": "|Eemoji/upset|e",
        "Ninja":"|Eemoji/upset|e",
        "Sura":"|Eemoji/upset|e",
        "Shaman":"|Eemoji/upset|e",
        }
        characterEmojis = ""
        for i in xrange(self.CHARACTER_COUNT):

name = self.CHARACTER_NAMES[i]
            flag = flagList[i]

if flag:
                characterEmojis += " " + emojiMapping.get(name, "")
        self.AppendSpace(5)
        textLine = self.AppendTextLine(characterEmojis, self.NORMAL_COLOR, True)
        textLine.SetFeather()

if item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_MALE):
            textLine = self.AppendTextLine("|Eemoji/upset|e", self.NORMAL_COLOR, True)
            textLine.SetFeather()

if item.IsAntiFlag(item.ITEM_ANTIFLAG_FEMALE):
            textLine = self.AppendTextLine("|Eemoji/upset|e", self.NORMAL_COLOR, True)
            textLine.SetFeather()

1736785105740.webp

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri