İstek Görev kitabı quest

• Konuyu açan Konuyu açan layers
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 123
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

layers

make metin2 great again
MT Üye
Ticaret Puanı
0
hepinize merhaba arkadaşlar

görev kitabı için quest arıyorum rastgele görev ve rastgele ödül verecek bu veya buna benzer elinde quest olan var mı

hepinize merhaba arkadaşlar

görev kitabı için quest arıyorum rastgele görev ve rastgele ödül verecek bu veya buna benzer elinde quest olan var mı
Biraz daha detay verir misin NPC tıkladığında görev versin, mesela 5 tane köpek öldür zehir kılıcı kazan gibi mi ?

Biraz daha detay verir misin NPC tıkladığında görev versin mesela 5 tane köpek öldür zehir kılıcı kazan gibi mi ?

görev kitabına tıklayınca questte bulunan görevlerden birini rastgele verecek örnek dediğin gibi 5 köpek öldür gibi görev tamamlanınca ödül havuzundan yine rastgele ödül veya efsun verecek

örnek :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

quest yazmayı bilmediğim için buna yakın bişey olur veya mantığının olduğu bi quest olsa oda olur

görev kitabına tıklayınca questte bulunan görevlerden birini rastgele verecek örnek dediğin gibi 5 köpek öldür gibi görev tamamlanınca ödül havuzundan yine rastgele ödül veya efsun verecek

örnek :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

quest yazmayı bilmediğim için buna yakın bişey olur veya mantığının olduğu bi quest olsa oda olur
Şöyle bir şey yaptım; Görev kitabına sağ tıkladığında sola gitmek yerine kitaba tıklayarak konusucak oyuncu, örnek görev 5 tane köpek öldür karşılığında +9 zehir kılıcı kazanacağını söyleyecek görev kitabı. Ve 5 köpek öldürdüğünde anında envanterine teslim edecek. Her şeyi istediğin gibi anlamış mıyım değiştireceğin nokta var mı ?

Şöyle bir şey yaptım; Görev kitabına sağ tıkladığında sola gitmek yerine kitaba tıklayarak konusucak oyuncu, örnek görev 5 tane köpek öldür karşılığında +9 zehir kılıcı kazanacağını söyleyecek görev kitabı. Ve 5 köpek öldürdüğünde anında envanterine teslim edecek. Her şeyi istediğin gibi anlamış mıyım değiştireceğin nokta var mı ?
evet sadece söylediğinize ek olarak görevi oyuncu seçmeyecek rastgele vercek quest ödülde aynı şekilde

Questi yapıp atacaktım lakin tam istediğin gibi bir konu buldum.
bu işine yarar mı ?

bu işine yarar mı ?
bunu gördümde tek görev değil mi bu

bu işine yarar mı ?
Bunu bugün denedim de ödülü vermiyor bir de biraz karışık

Geri