Yardım FreeBSD sürümü hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 65
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

TheElk

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, geliştirdiğim filesı FreeBSD 11'e kuruyorum altyapıda FreeBSD 11 yazıyordu çünkü. VDS kiraladığım yer en az FreeBSD 12 sağlıyor. Şunu merak ediyorum, dosyaları alıp direkt FreeBSD 12'ye atsam serveri başlatabilir miyim? Eğer ekstra şeyler yapmam gerekiyorsa ne yapmalıyım? Serveri test için açacağım build almak için yükseltme yapmayacağım localde FreeBSD 11 kullanıyordum VDS'te FreeBSD 12'de serveri açmam lazım.

Merhaba, geliştirdiğim filesı FreeBSD 11'e kuruyorum altyapıda FreeBSD 11 yazıyordu çünkü. VDS kiraladığım yer en az FreeBSD 12 sağlıyor. Şunu merak ediyorum, dosyaları alıp direkt FreeBSD 12'ye atsam serveri başlatabilir miyim? Eğer ekstra şeyler yapmam gerekiyorsa ne yapmalıyım? Serveri test için açacağım build almak için yükseltme yapmayacağım localde FreeBSD 11 kullanıyordum VDS'te FreeBSD 12'de serveri açmam lazım.
Localhosta FreeBSD 12.x sürümünü indirin ve build almayı deneyin kimi zaman hata çıkmasa da kimi zamanda hata çıkabiliyor
Eğer hata çıkmaz ise çalıştırabilirsiniz veya aldığınız bir hata olur ise konu açarak destek bulabilirsiniz.

Merhabalar,

Dilerseniz istediğiniz tüm FreeBSD, MySQL ve MariaDB sürümlerini şirketimizden kiralayacaginiz VDS ye kurabiliriz.

Sipariş için;

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri

Geri