Yardım Freebds 13.2 yada 13.3 mysql 5.6 lazım desteği kalktığı için yüklenmiyor hazır paket

• Konuyu açan Konuyu açan teytey1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 39
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

teytey1

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Hazır paket şeklinde paylaşılmış ancak link kaldırılmış hazır paket halinde elinde olan yada upload edebilecek var mı? makinamda kullanacağım virtual olarak değil kurulum iso lazım şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Hazır paket şeklinde paylaşılmış ancak link kaldırılmış hazır paket halinde elinde olan yada upload edebilecek var mı?
Merhabalar,

FreeBSD 13.x & MySQL 5.6 kurulu 5 dakikada otomatik teslimat yapılan sunucularımızdan sipariş verebilirsiniz.

Satın almak için;

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri

Merhabalar,

FreeBSD 13.x & MySQL 5.6 kurulu 5 dakikada otomatik teslimat yapılan sunucularımızdan sipariş verebilirsiniz.

Satın almak için;

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
Merhaba ilgin için teşekkürler server files yada server kurulumu için yer arıyorum demedim yinede teşekkürler

Merhaba ilgin için teşekkürler server files yada server kurulumu için yer arıyorum demedim yinede teşekkürler
Merhabalar,

Server veya server files kurulumu yapıyoruz dememiştik. İlgili işlemlerin desteği kalktığı için o şekilde biz istenilen FreeBSD ve MySQL sürümü farketmeksizin sunucu kurabiliyoruz.

İyi çalışmalar.

Geri