Yardım Files Oyun Açılınca Giriş Yapınca Kapanıyor

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hasbutcu58

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

1210 19:22:06094 ::
networkModule.py(line:223) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>
interfaceModule.py(line:30) <module>
uiMiniMap.py(line:46) <module>
uiMiniMap.py(line:117) AtlasWindow

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'ENABLE_TELEPORT_MINIMAP_GM'

1210 19:22:06094 :: ============================================================================================================
1210 19:22:06095 :: Abort!!!!

bu konular hakkında fazla bişey bilmyiorum sadece kurulumu yaptım girince giirş yapıyorum ve bu hatayı veriyor

Eğer files geliştirmeye yeni iseniz karmaşık ve üstünde çok fazla oynanmış filesler yerine daha sade ve ilk leaklenmiş versiyonları tercih etmeni öneririm. Bulabileceğin en temiz files muhtemelen
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
filestir.
Önerebileceğiniz bir rehber varmı öğrenmek istiyorum ingilizce bilgim var türkçe veya ingilizce öğrenebileceğim biryer varmı

Önerebileceğiniz bir rehber varmı öğrenmek istiyorum ingilizce bilgim var türkçe veya ingilizce öğrenebileceğim biryer varmı
Bende çok fazla bilgili değilim henüz fakat başlangıç noktası olarak forumdaki geliştirme serisiyle başlayabilirsin. İş eninde sonunda ne kadar iyi , c++, python gibi teknolojileri kullanabilmende bitiyor. Eğer programlama bilgin yok ise ilk önce oradan başlamalısın. Daha sonra metin2 kaynak kodlarını incele , ekle-çıkar yap , sistem copy paste sürekli yapman sana öğretmeyecek 1 basit sistemi ele al ve nasıl işlemlerle neler yapmış onu anlamaya çalış ve kendine göre düzenle.
Bu şekilde kendini geliştirebilirsin bende şu anda çok iyi bir durumda değilim fakat her şey hakkında en azından genel bir bilgim var :D İlk başladığımda srcden item verdirmeye uğraşıyordum.
Direkt şu kurs her şeyi öğretiyor diye bir durum malesef yok, kendin emek vermen gerekecek.

Bende çok fazla bilgili değilim henüz fakat başlangıç noktası olarak forumdaki geliştirme serisiyle başlayabilirsin. İş eninde sonunda ne kadar iyi , c++, python gibi teknolojileri kullanabilmende bitiyor. Eğer programlama bilgin yok ise ilk önce oradan başlamalısın. Daha sonra metin2 kaynak kodlarını incele , ekle-çıkar yap , sistem copy paste sürekli yapman sana öğretmeyecek 1 basit sistemi ele al ve nasıl işlemlerle neler yapmış onu anlamaya çalış ve kendine göre düzenle.
Bu şekilde kendini geliştirebilirsin bende şu anda çok iyi bir durumda değilim fakat her şey hakkında en azından genel bir bilgim var :D İlk başladığımda srcden item verdirmeye uğraşıyordum.
Direkt şu kurs her şeyi öğretiyor diye bir durum malesef yok, kendin emek vermen gerekecek.
Müsaitseniz Kursun Linkini atabilirmisiniz

büyük bi geliştirici olmak değil amacım bi sunucu acabiliyim max onlineı 10 fln olucak
istediğim sistemleri ekleyebilecek derecede bilgim olsun

ama onun harici,hicbisey bilmiyorum bu kursu anlayabilirmyim?

Geri