okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 552 Çözümler 19 Beğeni 1.001 Puan 1.009 Ticaret Puanı 0 Perşembe 20:14 #1 Fırsat Yakala Sistemi yapacağım bunun için minimapin yanına ikon bulamadım daha önce görmüştüm elinde olan varsa verme şansı var mı.
Fırsat Yakala Sistemi yapacağım bunun için minimapin yanına ikon bulamadım daha önce görmüştüm elinde olan varsa verme şansı var mı.
tc1322 MT Üye MT Üye Mesaj 376 Çözümler 19 Beğeni 617 Puan 799 Ticaret Puanı 0 Perşembe 20:24 #2 iş görür heralde Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Dosya Eklentileri firsat.rar firsat.rar 61,8 KB · Gösterim: 8 Upvote 0 Downvote
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 918 Çözümler 36 Beğeni 652 Puan 909 Ticaret Puanı 0 Perşembe 20:32 #3 okanım yine bir sistemi %80 yazıp diğerine atlayacak ama yollayalım iconu: 3 adet mause üzerine geldiği durumlar için Dosya Eklentileri firsat1.webp 3,2 KB · Gösterim: 19 firsat.rar firsat.rar 33,1 KB · Gösterim: 1 Upvote 0 Downvote
okanım yine bir sistemi %80 yazıp diğerine atlayacak ama yollayalım iconu: 3 adet mause üzerine geldiği durumlar için
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 552 Çözümler 19 Beğeni 1.001 Puan 1.009 Ticaret Puanı 0 Perşembe 20:37 #4 Tengrist demiş ki: okanım yine bir sistemi %80 yazıp diğerine atlayacak ama yollayalım iconu: 3 adet mause üzerine geldiği durumlar için Hepsini görmek için tıklayın... Yok Files geliştiriyorum onun için istemiştim. Bu sefer bırakmak yok. Çok teşekkür ederim bu arada. tc1322 demiş ki: iş görür heralde Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Hepsine bakacağım kanka. Çok teşekkür ederim cansın. <3 Upvote 0 Downvote
Tengrist demiş ki: okanım yine bir sistemi %80 yazıp diğerine atlayacak ama yollayalım iconu: 3 adet mause üzerine geldiği durumlar için Hepsini görmek için tıklayın... Yok Files geliştiriyorum onun için istemiştim. Bu sefer bırakmak yok. Çok teşekkür ederim bu arada. tc1322 demiş ki: iş görür heralde Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Hepsine bakacağım kanka. Çok teşekkür ederim cansın. <3