byzirvex78 Üye Üye Mesaj 13 Beğeni 3 Puan 415 Ticaret Puanı 0 3 Aralık 2024 #1 ücreti karşılığında questleri paylaşabilecek varmı ?
Luigina MetinTwo International Premium Üye Üye Mesaj 41 Beğeni 93 Puan 711 Ticaret Puanı 0 3 Aralık 2024 #2 Bundan ücret alacak adam kansızdır hocam buyur. resimler zaten packında mevcuttur ama ben gene de içine koydum dizini ui/game/questboard olmalı Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
Bundan ücret alacak adam kansızdır hocam buyur. resimler zaten packında mevcuttur ama ben gene de içine koydum dizini ui/game/questboard olmalı Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
byzirvex78 Üye Üye Mesaj 13 Beğeni 3 Puan 415 Ticaret Puanı 0 4 Aralık 2024 #3 teşekkür ederim Upvote 0 Downvote
byzirvex78 Üye Üye Mesaj 13 Beğeni 3 Puan 415 Ticaret Puanı 0 4 Aralık 2024 #4 luigina demiş ki: Bundan ücret alacak adam kansızdır hocam buyur. resimler zaten packında mevcuttur ama ben gene de içine koydum dizini ui/game/questboard olmalı Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... bu vermiş olduğunuz questte görev mi var acaba anlayamadım Upvote 0 Downvote
luigina demiş ki: Bundan ücret alacak adam kansızdır hocam buyur. resimler zaten packında mevcuttur ama ben gene de içine koydum dizini ui/game/questboard olmalı Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... bu vermiş olduğunuz questte görev mi var acaba anlayamadım
byzirvex78 Üye Üye Mesaj 13 Beğeni 3 Puan 415 Ticaret Puanı 0 25 Ocak 2025 #5 luigina demiş ki: Bundan ücret alacak adam kansızdır hocam buyur. resimler zaten packında mevcuttur ama ben gene de içine koydum dizini ui/game/questboard olmalı Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... tekrar uplama şansın olur mu acaba linkler silinmiş Upvote 0 Downvote
luigina demiş ki: Bundan ücret alacak adam kansızdır hocam buyur. resimler zaten packında mevcuttur ama ben gene de içine koydum dizini ui/game/questboard olmalı Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... tekrar uplama şansın olur mu acaba linkler silinmiş
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 405 Çözümler 1 Beğeni 752 Puan 814 Ticaret Puanı 0 25 Ocak 2025 #6 byzirvex78 demiş ki: tekrar uplama şansın olur mu acaba linkler silinmiş Hepsini görmek için tıklayın... Altyapi dosyalarinda yokmu hocam onlar veya 1-99 tr tipi fileslerde Upvote 0 Downvote
byzirvex78 demiş ki: tekrar uplama şansın olur mu acaba linkler silinmiş Hepsini görmek için tıklayın... Altyapi dosyalarinda yokmu hocam onlar veya 1-99 tr tipi fileslerde