mertlevis discord: mertlevis MT Üye Mesaj 230 Çözümler 7 Beğeni 443 Puan 805 Ticaret Puanı 1 Pazar 04:34 #1 hardschool bir oyunda eski tarz guiler gerekiyor, browser da açtırmak istemeyince ortaya böyle can sıkıntısı çalışmalar çıkıyor...
hardschool bir oyunda eski tarz guiler gerekiyor, browser da açtırmak istemeyince ortaya böyle can sıkıntısı çalışmalar çıkıyor...
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 859 Çözümler 35 Beğeni 612 Puan 909 Ticaret Puanı 0 Pazar 09:02 #2 bence gayet tatlı olmuş
mertlevis discord: mertlevis MT Üye Mesaj 230 Çözümler 7 Beğeni 443 Puan 805 Ticaret Puanı 1 Pazar 12:51 #3 Tengrist demiş ki: bence gayet tatlı olmuş Hepsini görmek için tıklayın... Bilerek 2009-10da kullanılan eski temasına benzetmeye çalıştım bence de güzel oldu gibi
Tengrist demiş ki: bence gayet tatlı olmuş Hepsini görmek için tıklayın... Bilerek 2009-10da kullanılan eski temasına benzetmeye çalıştım bence de güzel oldu gibi
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 859 Çözümler 35 Beğeni 612 Puan 909 Ticaret Puanı 0 Pazar 13:36 #4 mertlevis demiş ki: Bilerek 2009-10da kullanılan eski temasına benzetmeye çalıştım bence de güzel oldu gibi Hepsini görmek için tıklayın... belki satın al buttonlarına bi rework gelebilir eski tahta temalı bi şeyler daha hoş durur
mertlevis demiş ki: Bilerek 2009-10da kullanılan eski temasına benzetmeye çalıştım bence de güzel oldu gibi Hepsini görmek için tıklayın... belki satın al buttonlarına bi rework gelebilir eski tahta temalı bi şeyler daha hoş durur
mertlevis discord: mertlevis MT Üye Mesaj 230 Çözümler 7 Beğeni 443 Puan 805 Ticaret Puanı 1 Pazar 14:28 #5 Tengrist demiş ki: belki satın al buttonlarına bi rework gelebilir eski tahta temalı bi şeyler daha hoş durur Hepsini görmek için tıklayın... Bana da mantıklı gelmişti, gece denedim de çok sarıya boğdu guiyi, yine de bir revize yapacağım class button çok sırıtıyor
Tengrist demiş ki: belki satın al buttonlarına bi rework gelebilir eski tahta temalı bi şeyler daha hoş durur Hepsini görmek için tıklayın... Bana da mantıklı gelmişti, gece denedim de çok sarıya boğdu guiyi, yine de bir revize yapacağım class button çok sırıtıyor
Baldwin MT Üye MT Üye Mesaj 182 Çözümler 3 Beğeni 153 Puan 744 Ticaret Puanı 0 Pazar 16:28 #6 beğenmedim
Victoryas Üye Üye Mesaj 69 Beğeni 38 Puan 722 Ticaret Puanı -1 Pazar 16:29 #7 Eline sağlık mertim güzel olmuş başarılı.
mertlevis discord: mertlevis MT Üye Mesaj 230 Çözümler 7 Beğeni 443 Puan 805 Ticaret Puanı 1 Pazar 17:32 #8 Baldwin demiş ki: beğenmedim Hepsini görmek için tıklayın... Zevkler ve renkler tartışılmaz, ben eski 2008 nesnesine uydurmaya çalıştım
Baldwin demiş ki: beğenmedim Hepsini görmek için tıklayın... Zevkler ve renkler tartışılmaz, ben eski 2008 nesnesine uydurmaya çalıştım