Yardım Eski Gm Odası (Kırmızı) elinde olan var mı

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 126
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese kolay gelsin,

Resimdeki odanın dosyaları elinde olan varsa paylaşabilir mi yada bulunduğu bir files varsa ordan sökmek için filesi paylaşabilir mi

İyi forumlar.

IMG-20250109-WA0012_edit_229540534725390.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Aldığınız hatayı söyleyin hocam yardımcı olalım.

Bu odayı catacomb un ilk odası diye zamanında yapmışlar diye duymuştum, ne için kullanıldığını bilen var mı

Aldığınız hatayı söyleyin hocam yardımcı olalım.

Bu odayı catacomb un ilk odası diye zamanında yapmışlar diye duymuştum, ne için kullanıldığını bilen var mı
indirdiğim dosyanın içerisinde olanlar;
gm_guild_castle [filezilla map dizinine atılacak olan dosya]
season2 klasörü var ve içinde metin2_map_guild_inside01 diye bi klasör var ve bunun içindede
000000 diye bir klasör var ve aynı yerde mapproperty.txt , settngs.txt , skipia_dungeon.msenv diye bi dosya var
yani map eklemek için bu dosyalar yeterlimi tek başına zone gibi dosyalar yok ?

indirdiğim dosyanın içerisinde olanlar;
gm_guild_castle [filezilla map dizinine atılacak olan dosya]
season2 klasörü var ve içinde metin2_map_guild_inside01 diye bi klasör var ve bunun içindede
000000 diye bir klasör var ve aynı yerde mapproperty.txt , settngs.txt , skipia_dungeon.msenv diye bi dosya var
yani map eklemek için bu dosyalar yeterlimi tek başına zone gibi dosyalar yok ?
Kurulum adında kısa bir anlatım var zaten klasörün içinde Ftp`de Mapın index bölümlerini vs. ayarlaman lazım dosyaların içeriği map eklemek için gayet yeterli.

Geri