Çözüldü Efsun hakkında öneriye ihtiyacım var

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Tugian2Mt2shop

Tugian2-Mt2shopYazilim
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum aklımda bir düşünce var bu konu hakkında öneriye ihtiyacım var.

Örneğin 1 kılıcın ilk efsunu yarı insan olarak belirleyelim.

1. Efsunu değiştirecek bir nesne ile random
1 ila 100 arasinda değer verecek illaki itemin 1. Efsununda yari olmasına gerek yok sadece yari insanın değerleri ile oynayacağız.

Bu nesneyi nasıl yapılır veyahut hazır bir sistem varmıdır buna benzer yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ettim ♥️

ben basit olarak sadece o itemde efsun varmı diye kontrol ettim gerisi sende

char item:
Genişlet Daralt Kopyala
//bul
case USE_ADD_ATTRIBUTE2:

//altında bul
else if (item->GetVnum() == 76014)

//ekle
                                    else if (item->GetVnum() == 99999)
                                    {
                                        if (item2->GetAttributeCount() == 0)
                                        {
                                            ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("변경할 속성이 없습니다."));
                                            return false;
                                        }
                                        BYTE randomNumber = number(1, 100); // Rastgele bir sayı uret
                                        item2->SetForceAttribute(0, efsun kodu veya adi, randomNumber);
                                    }

ben basit olarak sadece o itemde efsun varmı diye kontrol ettim gerisi sende

char item:
Genişlet Daralt Kopyala
//bul
case USE_ADD_ATTRIBUTE2:

//altında bul
else if (item->GetVnum() == 76014)

//ekle
                                    else if (item->GetVnum() == 99999)
                                    {
                                        if (item2->GetAttributeCount() == 0)
                                        {
                                            ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("변경할 속성이 없습니다."));
                                            return false;
                                        }
                                        BYTE randomNumber = number(1, 100); // Rastgele bir sayı uret
                                        item2->SetForceAttribute(0, efsun kodu veya adi, randomNumber);
                                    }

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu kod satırları ile ben gerisini ins getiririm saygı ve sevgi ile ♥️🌹

Buna benzer bir sistem yapıp paylaşıcaktım beklerim dersen sistemi paylaştığımda kullanırsın. Ama ne zaman yapıp paylaşırım belli değil.

Önerimi @welberw9696 Umut ile çözüm bulmuştur.Kendisinden sistemi temin ettim teşekkür ederim kendisine ayni sistemi arayan arkadaşlar kendisine ulaşabilir sevgi ve saygı ile ♥️🌹

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri