Çözüldü DumProto release - debug derleme hakkında bilgi

• Konuyu açan Konuyu açan coku22
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 107
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.

coku22

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Size sorunumu video ile göstermek isterim. Ve ayrıca dumproto debug derlemede, client release derleme ise oyun içerisinde sorun teşkil eder mi? Yada bu sorunu nasıl giderebilirim.

(HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPILMADI DOSYALARDA)
(DERLEME YAPMADAN RELEASE MODUNDA İTEM_PROTO KAPATIYOR VEYA MOB_PROTO)

video:

Çözüm
Bu problemi forumda sayısız üyemiz yaşadı, bunun sebebi güncellenmemiş dump protodaki LZO'nun çok eski ve buglu bir sürüm olması.

Forumda basit bir "Dump Proto" araması yaparak çözüme ulaşabilirdiniz.

Zaten kendi açtığınız bir konuyu aynen tekrar etmişsiniz. Bu yüzden bu konuyu kapatıyorum.

Çözümü için bu konuya bakınız:
Bu problemi forumda sayısız üyemiz yaşadı, bunun sebebi güncellenmemiş dump protodaki LZO'nun çok eski ve buglu bir sürüm olması.

Forumda basit bir "Dump Proto" araması yaparak çözüme ulaşabilirdiniz.

Zaten kendi açtığınız bir konuyu aynen tekrar etmişsiniz. Bu yüzden bu konuyu kapatıyorum.

Çözümü için bu konuya bakınız:

Çözüm
dump proto debug client release olsa da sorun teşkil etmez. dump protonun debug modunun amacı releasede kapatamadığın protoları neden kapatamadığını görmek. yoksa işlevler aynı.

attığın rapora istinaden 2. mesajı yazıyorum. üstteki yorumda sana benim paylaştığım dump protoyu kullan dememiş. lzo sürümünü güncelle demiş. onun dump protosunu kullanırsan hata alırsın tabi.

Geri