Çözüldü Dump Proto Sorun

• Konuyu açan Konuyu açan random
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 36
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

random

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Dump Proto ile mob_proto yu kapatmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum. mob_names.txt ve mob_proto.txt yi servere atarsam çalışıyor. Martysama v5.8 kullanıyorum. proto from db yi kapatıp mirror açınca da db ye bir kopyasını sql olarak koymuyor. ama server açılıyor mob_proto sorunsuz çalışıyor.

Ekran Resmi 2025-03-18 01.03.54.webp

Çözüm
Dump Proto ile mob_proto yu kapatmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir sorunla karşılaşıyorum. mob_names.txt ve mob_proto.txt yi servere atarsam çalışıyor. Martysama v5.8 kullanıyorum. proto from db yi kapatıp mirror açınca da db ye bir kopyasını sql olarak koymuyor. ama server açılıyor mob_proto sorunsuz çalışıyor.

22399 eklentisini görüntüle
debug olarak build alıp denermisin dump protoyu
mob_name ve mob_proto uyuşmuyor olabilir server küçük hataları göz ardı edebilir ama dump_proto göz ardı etmez herşeyin eşit olması gerekir satır sayılarına bakıp anlayabilirsin.

22399 eklentisini görüntüle
debug olarak build alıp denermisin dump protoyu

Çözüm
mob_name ve mob_proto uyuşmuyor olabilir server küçük hataları göz ardı edebilir ama dump_proto göz ardı etmez herşeyin eşit olması gerekir satır sayılarına bakıp anlayabilirsin.

sayılar eşit onda sorun yok hatta sırf deneme olsun diye 1 satır bıraktım köpek satırını. ama yine de oluşturmadı.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri