Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Anydeskten baktık, dosya isimleri sonunda _tr olduğu için dump proto algılamıyormuş.
item_names.txt ve item_proto.txt olarak değiştirince sorunsuz çalıştı. Dolayısıyla konuyu kapatıyorum, iyi çalışmalar.
halla halla normalda baska bır filesde yapıyorum sorunsuz oluyor fakat bu filesde yapamadım dum proto hıc acılmıyor bi team wier veya any dısk versem bakarmısınız musait bir zamanda
İtemi eklemede yanlış yaptıysan kapatmayabilir mesela +0 düz kılıcın kodunu al istediğin şekilde çoğalt ve ayarlarını yap o şekilde hata almazsın.
Başkasının paylaştığı item_proto kodlarını sen kullandığında hata alabilirsin her dump_proto aynı değildir
Anydeskten baktık, dosya isimleri sonunda _tr olduğu için dump proto algılamıyormuş.
item_names.txt ve item_proto.txt olarak değiştirince sorunsuz çalıştı. Dolayısıyla konuyu kapatıyorum, iyi çalışmalar.