Domain ve host lazım

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

YunusEmreOfficial

yedmedya.com.tr
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
2
Merhaba arkadaşlar,
Kendime ait bir site alıcam .com.tr li 5 yıllık yada 10 yıllık fiyat olarak uygun olursa aynı zamanda hostda alıcam, bildiğiniz öneriniz varmı hangi bilişimi önerirsiniz.( Siteyi web için kullanıcam )

Merhaba arkadaşlar,
Kendime ait bir site alıcam .com.tr li 5 yıllık yada 10 yıllık fiyat olarak uygun olursa aynı zamanda hostda alıcam, bildiğiniz öneriniz varmı hangi bilişimi önerirsiniz.( Siteyi web için kullanıcam )

Yunus Emre bey :)

Bizle iletişime geçmeniz gereken yeri biliyorsunuz.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri

Yunus Emre bey :)

Bizle iletişime geçmeniz gereken yeri biliyorsunuz.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
Evet hocam,
Hosting konusunda sizin üstünüze tanımıyorum açıkcası. Sunucularınızı seviyorum. Sizinle özel iletişime geçeceğim.

Hosting için hostinger öneririm.

uzun zamandır web hosting olarak guzelnet'i kullanıyorum en ufak sıkıntıda gece 3 te bile dönüş yapıyorlar bi bak derim

kesinlikle guzel hosting

Güzel Hosting yada Hostinger ama tercihim Hostinger olurdu

Kendi işimle alakalı web sitem için hostinger kullanıyorum ancak yazılımcım bana keyubuda önermişti. İkisindende memnunum hostinger daha kurumsal bir yer.

Yorum ve öneri olarak fikir sunan arkadaşlara çok teşekkür ederim. ❤️

Daha öncesinde metin2 için çalışmıştık. @serversoftware Hocamla.

Sağolsun o zamanda çok yardımcı olmuştu. Şimdide öyle çok yardımcı oldu sağolsun. Olmayanları oldurdu. Kendisiyle çalıştığıma çok memnunum.
Host veya domain ya da oyun sunucuları ne isterseniz yapıyor. Hem ilgili hem bilgili güvenle çalışabilirsiniz.

Kendisiyle 10 yıllık domain 1 yıllıkta hosting alışverişinde bulunduk.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Sağolsun o zamanda çok yardımcı olmuştu. Şimdide öyle çok yardımcı oldu sağolsun. Olmayanları oldurdu. Kendisiyle çalıştığıma çok memnunum.
Host veya domain ya da oyun sunucuları ne isterseniz yapıyor. Hem ilgili hem bilgili güvenle çalışabilirsiniz.

Aynen öyle kral 15 den fazla sunucu açmışımdır çoğu firmayla çalıştım onelyahosting gibi düzgün hizmet vereni görmedim açıkcası korumalarıda sağlam şaşmayın ve şunuda ekliyim fiyatlarıda çok uygun x firmaya 3k verip doğru düzgün host hizmeti alamazken burda 300 400 e kat kat daha iyisini alıyorsunuz.

@serversoftware Şaşma dostum tüm sunucularımda çalışıyorum 3 sezondur tek sıkıntı yaşamadım

Etiket için çok teşekkürler umarım daha nice projelere ve sezonlara inşallah :)

10 yıllık Alan Adı
1 yıllık Linux Sınırsız Web Hosting

Sağlanmış olup saygılı bir müşterimizdir bizi tekrar tercih ettiğiniz için teşekkürler Yunus Emre bey.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hİzmetleri
OnelyaHosting.com

Aynen öyle kral 15 den fazla sunucu açmışımdır çoğu firmayla çalıştım onelyahosting gibi düzgün hizmet vereni görmedim açıkcası korumalarıda sağlam şaşmayın ve şunuda ekliyim fiyatlarıda çok uygun x firmaya 3k verip doğru düzgün host hizmeti alamazken burda 300 400 e kat kat daha iyisini alıyorsunuz.
yani açık söyliyim daha öncesinde başka firmayla çalışıyodum onlarda öyle ilgililer ancak herhangi birşeyde extra ücret istiyolar ne sunuyolarsa onun dışına çıkmıyolar. Ancak Cem hocam sağolsun hiç bişeye olmaz demiyo herşeyi yapıyor. Her konuda bilgisi var. Harbiden ilgisi, bilgisi kendisine hayran bıraktırıyo. Zaten sunucularıda çok iyi. O yüzden direk yorum yazınca başkasına bakmadım kendisiyle direk paketleri konuştuk.

Etiket için çok teşekkürler umarım daha nice projelere ve sezonlara inşallah :)

10 yıllık Alan Adı
1 yıllık Linux Sınırsız Web Hosting

Sağlanmış olup saygılı bir müşterimizdir bizi tekrar tercih ettiğiniz için teşekkürler Yunus Emre bey.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hİzmetleri
OnelyaHosting.com

Teşekkürler hocam yerimiz belli başarılarınız daim olsun.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri