M muhammet53 Üye Üye Mesaj 304 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Bugün: 18:26 #1 Derece sistemi ekledikten sonra npclerde tarafsız yazıyor
B batuan Üye Üye Mesaj 129 Çözümler 2 Beğeni 19 Puan 479 Ticaret Puanı 0 Bugün: 21:23 #2 Theadmin33'ün paylaştığını eklediysen InstanceBase.h:: Genişlet Daralt Kopyala //Arat; TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, //Değiştir; #ifdef ENABLE_ALIGN_RENEWAL TITLE_NUM = 46, TITLE_NONE = 41, #else TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, #endif bu adımları uygula Upvote 0 Downvote
Theadmin33'ün paylaştığını eklediysen InstanceBase.h:: Genişlet Daralt Kopyala //Arat; TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, //Değiştir; #ifdef ENABLE_ALIGN_RENEWAL TITLE_NUM = 46, TITLE_NONE = 41, #else TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, #endif bu adımları uygula
cwynex Geliştirici Geliştirici Üye Mesaj 4 Beğeni 1 Puan 60 Ticaret Puanı 0 Bugün: 21:44 #3 bunu nasıl başardın Upvote 0 Downvote
M muhammet53 Üye Üye Mesaj 304 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Bugün: 21:58 #4 cwynex demiş ki: bunu nasıl başardın Hepsini görmek için tıklayın... bilemiyorum batuan demiş ki: Theadmin33'ün paylaştığını eklediysen InstanceBase.h:: Genişlet Daralt Kopyala //Arat; TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, //Değiştir; #ifdef ENABLE_ALIGN_RENEWAL TITLE_NUM = 46, TITLE_NONE = 41, #else TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, #endif bu adımları uygula Hepsini görmek için tıklayın... hocam o sistemi eklemedim ama En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 33 dakika önce Upvote 0 Downvote
cwynex demiş ki: bunu nasıl başardın Hepsini görmek için tıklayın... bilemiyorum batuan demiş ki: Theadmin33'ün paylaştığını eklediysen InstanceBase.h:: Genişlet Daralt Kopyala //Arat; TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, //Değiştir; #ifdef ENABLE_ALIGN_RENEWAL TITLE_NUM = 46, TITLE_NONE = 41, #else TITLE_NUM = 9, TITLE_NONE = 4, #endif bu adımları uygula Hepsini görmek için tıklayın... hocam o sistemi eklemedim ama