Çözüldü Derece Problemi

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Forgiven

burakhangunduz
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Mesaj
601
Çözümler
44
Beğeni
621
Puan
949
Ticaret Puanı
0


Fikirlere açığım gerekli yerleri kontrol ettim ve sorun gözükmüyor.
 
align tarafını ilgilendiricek bir güncelleme yaptın mı ya da align gönderilen paketlerdeki sıralama doğru mu? birinde align üsttedir diğerinde alttadır mesela oralara baktın mı
Hepsi doğru, tek yaptığım değişken max_yang ile alakalı ve onlarıda kontrol ettim hepsi doğru şu an ama derece 0'a hiç düşmüyor orada bi problem var onu çözsem düzelicek gibi.
 
/set komutuyla kendine para verdiğinde doğru miktardamı veriyor? 10 yang istediğinde envantere 10 yang mı geliyor bi kontrol etsene
 
/set komutuyla kendine para verdiğinde doğru miktardamı veriyor? 10 yang istediğinde envantere 10 yang mı geliyor bi kontrol etsene
o7io49x.gif

max_yang ile değil diye düşünüyorum çünkü defineleri kapattım yine aynı muhabbetti.
 
(Eğer max_yang ile alakası yoksa)
Bence burada asıl dikkat çeken sorun align değerinin 120k'ya kadar çıkabiliyor olması. Eğer bunu sen yapmadıysan 20k üzerine hiç bir şekilde çıkmaması lazım. (negatif değer için de aynı şekilde.)
Normalde derece türleri(soylu-kahraman vs.) 20k üzerinden hesaplanır ve tanımlanır. Ancak burada mantıksal bir hata var gibi, şu an ki mevcut sınır neyse onun üzerinden hesaplama yapıyor sanırım. Ya da hatalı hesaplama yüzünden sonuç da yanlış çıkıyor olabilir.
Dolayısıyla align'a bağlı olan veri tipleriyle(src & mysql) ve bu verilerin hesaplanmasıyla ilgili bir yerlerde yanlışlık var gibi.
Hem server hem de client src içinde gönderilen ve alınan align değerlerini mümkün olan her yerde yazdırmayı(TraceError & sys_err) deneyebilirsin.
Bu şekilde absürd olan nokta kendini belli edebilir.

Edit: Emin değilim fakat align değerleriyle ilgili "%d" gibi tür belirticisi kullanılan yerler varsa bu kısımlara da dikkat et. %d olması gerekirken %ld olması(vb.) bu gibi sorunlara neden olabiliyor. Özellikle client src için.
 
locale_game.txt de mi sorun var acaba ? çünkü dediğim gibi dereceyi doğru veriyor ama başına 1 ekleyerek gösteriyor.
 
uicharacter.py içinde ki def RefreshAlignment(self): fonksiyonuna bir bak bir de locale_game.txt de "MY_GRADE" den başka eklimi değilmi kontrol et.
 
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst