Çözüldü DB Build Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 51
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

TheElk

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, game build alır gibi db'yi build alıyorum oluşan dosyayı da game'in yanına atıyorum ancak oyuna girdiğimde görseldeki gibi karakterlerin isimleri gidiyor ve tüm karakterler savaşçı olarak gözüküyor (görselde bazı karakterler aslında suraydı). Karakter seçme ekranının ilerisini göremiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim?

db src dosyamın konumu: /usr/src/Server/db/src
buraya gidip "gmake clean && gmake" yazıp build alıyordum. "/usr/src/Server" konumuna gidip "gmake all" yazıp hem db hem game build alıp ikisini de ilgili yere atıp oyunu başlatmayı da denedim sonuç aynı

Güncelleme: Meğersem syserr veriyormuş:

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Feb 10 21:24:20 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Unknown column 'extended_count' in 'field list' (query: SELECT id, name, job, level, alignment, st, ht, dx, iq, part_main, part_hair, part_acce, x, y, skill_group, extended_count, change_name FROM player WHERE account_id=21 errno: 1054)

benim veri tabanımda "extended_count" bulunmuyordu o yüzden 2 adet dosyada "extended_count"ı sildim ancak hala aynı hatayı alıyorum sanki yazdığım kodlar hiç derlenmemiş gibi ancak derliyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

1739208571692.webp

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri