Reboot değilde core veriyor olup sonradan oyunu tekrar aktif ediyordur bir eklenti vardı büyük ihtimalle o kuruludurReboot attığına emin misin? Böyle bir hata hayatımda görmedim. Ana ekrana atıyor olmasın?
Bak o da olabilir Vrunner diyorsun. Fakat dediği gibi öyle reboot attıracak bir hata mümkün değil. Core verir paket hatası verir bunlar olur yani.Reboot değilde core veriyor olup sonradan oyunu tekrar aktif ediyordur bir eklenti vardı büyük ihtimalle o kuruludur![]()
Bu hata olabilir loglarda şöyle birşey görüyorumReboot değilde core veriyor olup sonradan oyunu tekrar aktif ediyordur bir eklenti vardı büyük ihtimalle o kuruludur![]()
Aynen vrunner vardır.Bak o da olabilir Vrunner diyorsun. Fakat dediği gibi öyle reboot attıracak bir hata mümkün değil. Core verir paket hatası verir bunlar olur yani.
Kardeşim bu files kime ait hosting firmasının hazır filesi galiba eğer öyleyse gidip hosting firmasına yazmanız daha iyi olacaktır.Bu hata olabilir loglarda şöyle birşey görüyorumLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Onlara mail attım artık nasil iş yaptıklarını anlamıyorum üstelik ücretli filesBilişimin filesi ise neden böyle bir hata varkı herkese hazır files veriyorlar zaten daha önce kimse mi söylememiş adamlara böyle bir hata var düzeltin diye garip.
Açıkçası bilişim filesleri veya metin2 bilisimlerini önermiyorum ve tavsiyede etmiyorum bu yüzden belki daha bir sürü sorunlar var ve ilgi alaka sıfır hayırlı geceler.Onlara mail attım artık nasil iş yaptıklarını anlamıyorum üstelik ücretli files
Evet, zamanında bilişimin fileslerini kullandım da hilenin sorunun bugun önüne geçemiyordum, şimdi mmotutkunlarının alt yapı hazırlama serisine başladım kendime ait sıfırdan files kurucağım {Udemy eğitiminide aldım} bakalım beni ne gibi sürevenler bekliyorAçıkçası bilişim filesleri veya metin2 bilisimlerini önermiyorum ve tavsiyede etmiyorum bu yüzden belki daha bir sürü sorunlar var ve ilgi alaka sıfır hayırlı geceler.
Tavsiyem bu şekilde iyi yaptınız bu şekilde kendinize ait bir Files ve bilginiz olmuş olacak nerede ne yaptığınızı bileceksiniz.Evet, zamanında bilişimin fileslerini kullandım da hilenin sorunun bugun önüne geçemiyordum, şimdi mmotutkunlarının alt yapı hazırlama serisine başladım kendime ait sıfırdan files kurucağım {Udemy eğitiminide aldım} bakalım beni ne gibi sürevenler bekliyor![]()
Filesin temelini oluşturduğum zaman gerisini zamanla halledebilirim, 1 ay ekleme yaparım diğer ay canım sıkılır ara veririm sonra tekrar devam ederimTavsiyem bu şekilde iyi yaptınız bu şekilde kendinize ait bir Files ve bilginiz olmuş olacak nerede ne yaptığınızı bileceksiniz.
Bir zaman sonra bıkkınlık, bunaltı gelebilir yapma isteğiniz gidebilir pes etmeyin daha çok üstüne gidin göreceksiniz ki yapabildiğiniz şeylere kendin bile şaşıracaksın. Bir tavsiyem daha eğer çok daha iyi olmak isterseniz C++ diline ve Python dillerine bir bakın en azından üstünden geçin basit şeyleri öğrenin bilginiz olsun.
Bu anlattıklarım tüm arkadaşlar içindir sadece sana özel bir şey değil tavsiyem budur.
Zor diye bir şey yoktur. Bunu kendine sıkıntı yapma eğer zorlaniyorsan zaten sadece basit terimleri öğren ifdef, define, if ,else gibi ve mantıksal operatörler öğrenmen yeterli olacaktır.Filesin temelini oluşturduğum zaman gerisini zamanla halledebilirim, 1 ay ekleme yaparım diğer ay canım sıkılır ara veririm sonra tekrar devam ederimc++ ve python öğrenmem lazım da zor gibi geliyor
Kaynak kodlarından gereksiz kodları da kaldırabilirsiniz. Böylelikle daha sağlam bir yapı olur. Buglar çıkacaktır büyük ihtimal. Hemen hemen çoğu sorunun çözümleri var ancak bir sorunla karşılaşırsanız bana da bildirebilirsiniz. Böylelikle git repolarını güncelleyebilirim.Filesin temelini oluşturduğum zaman gerisini zamanla halledebilirim, 1 ay ekleme yaparım diğer ay canım sıkılır ara veririm sonra tekrar devam ederimc++ ve python öğrenmem lazım da zor gibi geliyor